Ana SayfaÜnlülerSeçkin Özdemir'den jet-ski şov!

İlgili Postlar

Seçkin Özdemir’den jet-ski şov!

Ekranların yakışıklı oyuncusu Seçkin Özdemir, hem dinlenmek hem de yeni sezon öncesi moral depolamak için gittiği Bodrum Yalıkavak’da bir plajda görüntülendi. Yakışıklı oyuncu etrafındakileri nasıl kendine hayran bıraktı? Yeni dizisinin çekimleri ne zaman başlıyor? Sevgilisi Demet Özdemir nerede? Ne zaman bir araya gelecekler? İşte haberimizle ilgili tüm merak ettikleriniz…

Demet Özdemir’e Sevgilisi Seçkin Özdemir’den Destek Geldi!

Herkesi Kendine Hayran Bıraktı

Genç kızların büyük hayranlık duyduğu yakışıklı ve başarılı oyuncu Seçkin Özdemir; başrolünü oynadığı “Tehlikeli Karım” dizisinin final yapmasından sonra , magazin basınına sık sık sevgilisi Demet Özdemir ile olan ilişkisiyle konu oluyor.

Geçtiğimiz gün Bodrum Yalikavak’da arkadaşları ile beraber vakit geçiren yakışıklı oyuncu,   jet-ski yaparken görüntülendi. Ekranda olduğu kadar su sporlarında da bir hayli başarılı olan genç oyuncu, yaptığı jet-ski şovla herkesi kendine hayran bıraktı.

Polisiye Bir Diziyle Geri Dönüyor

Yeni sezonda Atv ekranlarında ‘Can Kırıkları’ adlı dizinin başrolünü üstelenecek olan oyuncu, jet-ski sonrası gazeteciler ile sohbet etti. Polisiye bir dizi olacağını belirten oyuncu, “Aksiyon olacak, seyircimizin seveceğine eminim” dedi.

Sevgilisi Demet Özdemir’in İstanbul’da çalıştığını hatırlatan muhabirlere yanıt veren oyuncu, “Demet çalışıyor ve setten çıkmıyor, ben dinleniyorum. Sürekli telefonla görüşüyoruz, bende yanına gideceğim” dedi.

Seçkin Özdemir Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler