Ana SayfaÜnlülerKibariye Annesinin Göbek Atma Haberleri ile İlgili Konuştu

İlgili Postlar

Kibariye Annesinin Göbek Atma Haberleri ile İlgili Konuştu

Kibariye annesi hakkında çıkan kızı boşandığı için sokakta göbek attığı haberleri ile ilgili bir açıklama yaptı. Şarkıcı Kibariye neler söyledi? İşte haberimizin detayları…

Kibariye’nin boşanacağını duyan annesi, sokak ortasında göbek attı!

‘Kofti Bir Durum Yok, Yuvamı Yıkmam’

Son günlerde şarkıcı Kibariye ile eşi Ali Küçükbalçık hakkında çeşitli iddialar ortaya çıkıyordu. Kendinden 20 yaş küçük eşi Ali Balçıkoğlu’nun; kendisini Lübnan uyruklu bir kadınla aşk yaşayarak aldattığı iddia edilmesine rağmen eşinin arkasında durduğunu söyleyen Kibariye, “Kofti bir durum yok, yuvamı yıkmam” diyerek iddiaları yalanlayıp sosyal medyada bir hayli tepki toplamıştı. Aldatma haberlerin Ali Balçıkoğlu’nun ilk vukuatı olmayıp, daha öncesinde de yaptığı iddia ediliyordu.

Göbekli Video

Tüm gözler hem eşini aldatan, hem de kumar merakı olduğu iddia edilen Ali Küçükbalçık üzerindeyken, geçtiğimiz gün bir haberde Kibariye’nin annesinden geldi. Kızı Usta sanatçı Kibariye’nin eşinden boşanacağı haberlerini izlerken göbek attığı bir videosu yayınlanan anne Şerife Tokmak, bütün haber sitelerinde manşet olmuştu.

Kibariye kimdir?

Eski Çekim Görüntüleri Yeniymiş Gibi Servis Ettiler

Kendisi hakkında çıkan haberlerden rahatsız olduğunu dile getirmek için sosyal medya hesabından bir açıklama yapan usta sanatçı Kibariye, şu mesajı yayınladı:

“Değerli takipçilerim ve sevenlerim. Bugün magazin programlarında ve haber sitelerinde annem ile ilgili çıkan haberlere istinaden açıklama yapmaya gerek duydum. Değerli annem bana her daim, aile olmanın önemini ve yuvanın kutsallığı hakkında öğütler vermiştir. Ve öğütlerine riayet etmemi tavsiye etmiştir. Bu doğrultuda bugün basında çıkan haber videolarının gerçeği yansıtmadığını, eski çekim videoların sanki yeniymiş gibi servis edildiğini bilmenizi isterim. Sevgili annemin her daim kararlarıma saygı duyduğunu ve bana destek olduğunu siz değerli takipçilerim ve sevenlerimle paylaşmak istedim. Sevgi ve saygılarımla..”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler