Ana SayfaÜnlülerEmrah'a Oğlu Tayfun'dan Büyük Sitem

İlgili Postlar

Emrah’a Oğlu Tayfun’dan Büyük Sitem

Yılların eskitemediği usta oyuncu ve şarkıcı Emrah’a oğlu Tayfun’dan büyük sitem! Tayfun, neden babası Emrah’a sitem etti? Kendi sosyal medya hesabından ne paylaştı? İşte haberin detayları…

Emrah’tan eşine 8 milyon TL’lik hediye!

Emrah’ın Mesajı

Şarkıcı Emrah’ın varlığını uzun yıllar sonra kabul ettiği, evlilik dışı doğan oğlu Tayfun Erdoğan; babasına olan sitemini sosyal medya hesabından yayınladığı bir mesajla herkesle paylaştı.

Şarkıcı Emrah’ın kendi sosyal medya hesabından diğer iki çocuğu ile paylaşım yapması, Tayfun Erdoğan’ı derinden üzdü. Yayınladığı fotoğrafın altına “İşte prensim ile prensesim…Allahım sen ömrümün uzun olmasını nasip eyle evlatlarımı daha çok görebileyim..Gözümün nuru yavrularım yakışıklı oğlumgüzel kızım …Rabbim size uzun ve sağlıklı ömürler nasip etsin inşallah…” yazan Emrah, takipçilerinden bir hayli tepki aldı.

Emrah kimdir?

Tayfun’dan Emrah’a Sitem Dolu Sözler

Emrah’ın bu paylaşımına istinaden kendi sosyal medya hesabından bir gönderi yayınlayan Tayfun Erdoğan, “Bir evladının yüreğini yakıyorsan ben bütün haklarımı ahirete bırakıyorum nasıl olsa orada yapayalnız olacağız. Ve o evlat nasıl bir güzel evlat ki hala daha beddua etmeyen bir evlattır.” yazarak üzüntüsünü dile getirdi.

Emrah’ın oğlu Tayfun’dan, dedesi için duygulandıran paylaşım

Bir gün Kazandığın Ödülü Senin Yerine Almaya Gideceğim Günü Hep Hayal Ederek Bekliyorum

Tayfun Erdoğan geçtiğimiz yıl da bir dargın bir barışık olarak görüştüğü babasına sosyal medya üzerinden “Benimle derbi maçlarında iddiaya girerdin yine girmez miyiz, resim koyarsın mesela bir sabah kahvaltısında ‘Oğullarımla sabah kahvaltım’ diye, ben bile heyecanlanıyorum yazarken, yaşamayalım mı evlat baba ilişkisini. ‘Gelsen’ desen, ‘evet hatalarımız oldu, sen de ben de anladık’ desen, ben koşa koşa gelir elini öperim zaten. Unutma ben senin sana hayran olan seni idol olarak gören oğlunum ve bir gün kazandığın ödülünü senin yerine almaya gideceğim günü hep hayal ederek bekliyorum. Affetmek Allah’a mahsustur ve hatalar insanlar için bunları okuduğunda umarım biraz olsun eski günleri hatırlarsın başımı okşadığın beni öptüğün o yılları… Seni seviyorum ben Babam benim.” yazarak uzun süre magazin haberlerine konu olmuştu.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler