Ana SayfaÜnlülerİlk Vampir Dizisi Yaşamayanlar'ın Yayın Tarihi Belli Oldu

İlgili Postlar

İlk Vampir Dizisi Yaşamayanlar’ın Yayın Tarihi Belli Oldu

Ülkemizin ilk vampir dizisi olan Yaşayamayanlar’ın yayın tarihi belli oldu! Yeni dizi ne zaman yayınlanmaya başlayacak? Hangi kanal yayınlayacak? Kaç bölüm yayınlanacak? İşte haberimizin detayları…

Yerli Vampir Dizisi Yaşayamayanlar’dan İlk Fragman Geldi

Dizi 8 Bölüm

Türkiye’nin ilk yerli vampir dizisi olan ‘Yaşayamayanlar’ ekranlarda izleyicisine kavuşmak için gün sayıyor. Eylül ayında BluTV’de izleyicisi ile buluşmaya hazırlanan dizide, insanlarla vampirler arasında geçen savaş konu ediliyor. Çekimleri geçtiğimiz ay biten yapım, 8 bölüm olarak yayınlanacak.

İddialı Oyuncular

Başrollerinde Elçin Sangu, Kerem Bürsin, Birkan Sokullu, Selma Ergeç gibi oyuncuların yer aldığı dizinin ilk fragmanı yayınlanmıştı. Şamil Yılmaz’ın seneryasunu yazdığı dizinin yönetmen koltuğunda ise aynı zamanda dizinin yaratıcısı da olan Alphan Eşeli oturuyor. Dizi de oyuncuların canlandırdıkları karakterler ve o karakterler hakkındaki açıklamaları ise kısaca şöyle:

Elçin Sangu (Mia)

“Yaşayamayanlar” projesinin yapılacağını duyduğumda ajansım aracılığıyla iletişime geçip “Merhaba ben Mia” diyerek gittim. Çünkü yıllardır fantastik bir iş yapmak istiyordum, özellikle vampir hikayelerine bayıldığım için hiç şüphesiz tam benim yapmak isteyeceğim şeydi ve projeye dahil olan ilk karakter ben oldum. Daha önce yapılmamış olması sebebiyle riskleri de vardı ama hiç düşünmedim, çünkü önemli olan yeni şeyler denemekten korkmamak ve tüm olabilecek tepkilere rağmen cesur eylemler ve işlere adım atabilmek… Bu işin başarısından çok cesareti takdir edilecek. Sonuç her ne olursa olsun ben istediğim şeyi deneyimlediğim için mutluyum. Bu proje için en başından beri düşüncem; biz yapalım ve alternatif işler çoğalsın, daha iyileri de yapılsın, geleceğe umutla bakalım.”

 

Kerem Bürsin (Dmitry)

“Bu projede 500 sene yaşamış, insan olmayan bir karakteri oynamak ilginç geldi. Vampir hikayeleri daha çok yurt dışında yapılıyor. Bu hikayenin İstanbul’da geçiyor olması ve yönetmenimiz Alphan Eşeli’nin gözünden farklı yorumlanması benim bu projede yer alma sebeplerimden oldu.”

 

Birkan Sokullu (Numel)

“İlk kez ülkede böyle cesur bir işin yapılıyor olması heyecan verici. Seyirciye çok iyi görsellikte bir iş izleteceğimizi tahmin ediyorum. Henüz ben de birkaç sahne haricinde diziyi izlemedim. Fakat şunu söyleyeyim; görsel anlamda seyirci tatmin olacaktır. Güzel bir senaryomuz, iyi bir yönetmenimiz, iyi bir oyuncu topluluğu ve iyi yazılmış karakterler var. Bu parçalar birleştiğinde ortaya güzel bir iş çıkacağını düşünüyorum. Bir oyuncu olarak kariyerimde bu tarzda bir işin olması fikri beni heyecanlandırdı.”

Selma Ergeç (Karmen)

“Güvenli alanlarından çıkıp risk alan, cesaretle ve büyük bir heyecanla bu işe sarılan bir ekibin parçası olmak beni çok mutlu etti. Aynı zamanda umut verdi. Bilmediğimiz ama birlikte keşfetmekten büyük keyif aldığımız bir dünyaya adım attık.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler