Ana SayfaÜnlülerSıla'nın Büyük Serveti!

İlgili Postlar

Sıla’nın Büyük Serveti!

Bu yıl Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesinin Kazananı Sıla oldu! Sanatçı Sıla’nın kazandığı söylenen para ne kadar? İşte haberimizin detayları…

Harbiye’den sonra Sıla Ege konseri ile büyüledi!

7 konserlik Maraton

Türkiye’nin en çok satan albümler listesine yaptığı başarılı albümleri ile her daim en üst sıralara oturan ünlü şarkıcı Sıla, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesinde verdiği art arda 7 konser ile bu yılın kazananı oldu. Kulislerde ise; biletleri günler öncesinde tükenen verdiği konserler sonrasında sanatçı Sıla’nın, 7 günlük konser maratonu sonrasında toplam 3 milyon liraya yakın para kazandığı konuşuluyor.

Sıla kimdir?

Kaşesi Arttı

Geçtiğimiz yıl  Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesinde verdiği 5 konser sonrası güzel sanatçının, 1 milyon lira kazandığı konuşuluyordu. Bir senede içindeki fiyat artışı gözlerden kaçmadı. Şarkıcılığının yanı sıra söz yazarı ve besteci kimliğiyle de ön plana çıkan Sıla, eleştirmenler tarafından da övgüyle anılıyor.

Düzenlediği konserler kapsamında  İstanbul’da sergilediği muhteşem performansıyla bir hayli övgü alan sanatçı Sıla, şimdi Ege Turnesinde..

Şahan Gökbakar’dan Olay Yaratan Sıla Taklidi Geldi!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler