Ana SayfaKültür ve SanatMüzikHarbiye'den sonra Sıla Ege konseri ile büyüledi!

İlgili Postlar

Harbiye’den sonra Sıla Ege konseri ile büyüledi!

Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava’da arka arkaya verdiği konserlerin ardından Sıla Ege konseri ile büyülemeye devam etti. İşte konserden detaylar.

Yaz dönemini konserlerle geçiren ve her konserinde büyük bir ilgi ile karşılaşan Sıla, İstanbul sonrasında Ege turnesine başladı. Sıla Ege konserleri kapsamında ikinci kez sahne alırken konserin adresi bu sefer Altınoluk Amfi Tiyatro oldu.

Sıla Sezen Aksu’nun tahtına oturdu!

Sıla Ege konseri için yoğun ilgi!

7 gecelik İstanbul performansının ardından Ege’de kaldığı yerden eğlendirmeye devam eden Sıla, sevilen şarkıları ile sahnedeydi. Anfi tiyatro tıka basa dolarken pek çok izleyici oturacak yer bulmakta zorlandı. Biletleri günlerden önce tükenen konser bölgede büyük bir beklenti ve hareket yarattı. Günler öncesinden yapılan tanıtımlarla birlikte Sıla şehirde konuşulmaya başlandı.

Sıla kimdir?

Sıla’dan seyircilere teşekkür!

Sahneye çıkan Sıla, ”Açıkçası sahneye çıkarken şöyle bir göz ucuyla sizleri izledim. Şunu söyleyebilirim ki; birçoğunuzun gözlerindeki o ışık beni mest etti. Bu gece çok eğleneceğiz şüpheniz olmasın. Şimdilik arkanıza yaslanın ve keyfinize bakın. Coşup çıldıracağımız durağa gelince ben sizi uyaracağım.” diyerek konserine başlarken sanatçının gördüğü ilgiden dolayı çok mutlu olduğu net bir şekilde görüldü.

6 farklı grupta sevilen şarkıları ile Sıla sahnede!

Konserlerinde farklı konsept şarkıları bir araya toplayan ve 6 farklı grup yapan (bekâr, platonik, kavuştular, daraldılar, ayrıldılar ve parti şarkıları) Sıla, izleyenlere de farklı duygular hissettirdi. ”Onca albümden kavuştuk bölümü için sadece bir tane şarkı bulabildik. O da, ‘Merhabalar’, bence şarkıya aşık olmuş gibi yapın. Zaten, şarkının yarısını söyleyeceğiz, sonra hep beraber bu bölümü hafızalardan sileriz” diyerek açıklama yapan Sıla gece boyunca yüksek enerjisi ve güzelliği ile göz doldurdu.

Şahan Gökbakar’dan olay yaratan Sıla taklidi geldi!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler