Ana SayfaÜnlülerAhu Yağtu ve Seçkin Özdemir aşk mı yaşıyor? Ahu Yağtu'dan açıklama geldi!

İlgili Postlar

Ahu Yağtu ve Seçkin Özdemir aşk mı yaşıyor? Ahu Yağtu’dan açıklama geldi!

Ahu Yağtu ve Seçkin Özdemir aşk mı yaşıyor? Ahu Yağtu’dan açıklama geldi! Cem Yılmaz’ın eski eşi Ahu Yağtu, ünlü oyuncu Seçkin Özdemir ile aşk yaşadığı iddiaları hakkında hangi açıklamayı yaptı? Aşk iddiaları gerçek mi? İddialara nasıl yanıt verdi? Detaylar haberimizde…

Ahu Yağtu Seçkin Özdemir ile Birlikte Yakalandı!

Ahu Yağtu ‘Closer’ın prömiyerinde

Cem Yılmaz’ın eski eşi Ahu Yağtu, yönetmenliğini Cengiz Bozkurt’un yaptığı, Cansel Elçin, Pelin Akıl, Serhan Onat ve Zeynep Tuğçe Bayat gibi isimlerin rol aldığı tiyatro oyunu ‘Closer’ın prömiyere katıldı.

Ahu Yağtu kimdir?

Ahu Yağtu ve Seçkin Özdemir aşk mı yaşıyor?

Ahu Yağtu, geçtiğimiz günlerde yakışıklı oyuncu Seçkin Özdemir ile birlikte bir gece kulübünde çıkarken basın mensuplarının objektifine takılmıştı. Ahu Yağtu, bir anda patlayan flaşların ardından aşk iddialarının gündeme gelmesini engellemek adına durumu “Kalabalık bir gruptuk, aynı karede arkadaşım Kerem de olmalı. İkimiz de Kerem’in arkadaşıyız. Bir fotoğraf karesinde yer almak iki kişiyi sevgili yapmaz.” şeklinde bir açıklama yaparak açıklamıştı.

Seçkin Özdemir Kimdir?

Ahu Yağtu’dan Seçkin Özdemir açıklaması

Ahu Yağtu’ya Seçkin Özdemir ve aralarında çıkan aşk iddiaları soruldu. Yağtu, iddialar hakkında “Bu tarz şeylere malzeme olmuyorum. Gerekli açıklamayı yaptım. Hiçbir şey görüldüğü gibi değil.” şeklinde açıklama yaptı.

Ahu Yağtu, geçtiğimiz günlerde yakışıklı oyuncu Seçkin Özdemir ile birlikte bir gece kulübünde çıkarken basın mensuplarının objektifine takılmıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler