Ana SayfaÜnlülerMehmet Ali Erbil'i ziyaret eden İbrahim Tatlıses isyan etti!

İlgili Postlar

Mehmet Ali Erbil’i ziyaret eden İbrahim Tatlıses isyan etti!

Mehmet Ali Erbil’i ziyaret eden İbrahim Tatlıses isyan etti! Günlerce yoğun bakımda yaşam mücadelesi veren, tam iyi haberler gelirken yeniden yoğun bakıma alınan Mehmet Ali Erbil. sevenlerini korkuttu. Erbil’i hastanede ziyarete giden İbrahim Tatlıses, isyan etti. İbrahim Tatlıses neye kızdı? Neden dert yandı? Neye isyan etti? Detaylar haberimizde…

Mehmet Ali Erbil’den Tekrar Uyutuldu!

İbrahim Tatlıses’ten Mehmet Ali Erbil’e ziyaret

İmparator İbrahim Tatlıses, yoğun bakımda tedavi olan yakın arkadaşı Mehmet Ali Erbil’i hastane ziyaret etti. Tatlıses, hastane çıkışında kendisini görüntüleyen basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

İbrahim Tatlıses kimdir?

Mehmet Ali Erbil’i ziyaret eden İbrahim Tatlıses isyan etti!

İbrahim Tatlıses, ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil ile çok eski dost olduklarını ifade ederek “Allah’ım onu bize bağışlasın, çok üzüldüm. Benim için adam gibi adamdır. Burada güzel haberler aldık, dileğim ayağa kalkacak ve aramıza katılacak.” dedi. Sözlerine devam eden Tatlıses, sanat camiasına dair çarpıcı açıklamalarda bulunarak, “Beni zaten iki kişi arıyor. Bunlardan biri Hülya, diğeri de Sibel Can’dır. Sibel Can’ın sesini de çok severim, adam gibi adamdır. Bunlar benim gerçek dostum, diğerleri benim sevmediğim tiplerdir. Piyasa bunlarla dolu, pirinç gibi ayıklayamıyorsun. Kimseye ihtiyacım yok ama biz böyle terbiye almadık. İnsan yalandan da olsa bir hal hatır sorar. Herkes çok terbiyesiz olmuş.” dedi.

Hülya Avşar kimdir?

Kendisini göremedim ama yakınlarının yüzü gülüyor

Mehmet Ali Erbil’i ziyarete İbrahim Tatlıses ile birlikte gelen Hülya Avşar ise, “Kendisini göremedim ama yakınlarının yüzü gülüyor. Durumu iyiye gidiyormuş. Önemli olan da bu bence” dedi.

Mehmet Ali Erbil kimdir?

Biz zaten hemen hemen her gün konuşuyoruz

İbrahim Tatlıses ile görüşüp görüşmediği sorulunca Avşar, “İbrahim Bey de içeride. Görüşmez olur muyum hiç, görüştük tabii ki. Onun da sağlığı çok iyi, biz zaten hemen hemen her gün konuşuyoruz.” diye konuştu.

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, yoğun bakımdan çıkmış, sağlık durumunun iyiye gittiği müjdesi gelmişti. Ancak, yine kötü haber geldi. Kızı Sezin Erbil sosyal medya hesabından ‘Canım babam, her şeyim yoğun bakımda. Tekrardan dualarınıza ihtiyacımız var’ paylaşımını yaparak kötü haberi verdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler