Ana SayfaÜnlülerMehmet Ali Erbil'den Tekrar Uyutuldu!

İlgili Postlar

Mehmet Ali Erbil’den Tekrar Uyutuldu!

Yaklaşık bir haftadır Maslak’ta bir hastanenin yoğun bakım servisinde tedavi gören Mehmet Ali Erbil’in durumu yeniden kötüleşti. Kızı Sezin Erbil sosyal medya hesabından ‘Canım babam, her şeyim yoğun bakımda. Tekrardan dualarınıza ihtiyacımız var’ mesajını sevenleriyle paylaştı.

Mehmet Ali Erbil Kimdir?

Mehmet Ali Erbil Apar Topar Operasyona Alındı

Geçtiğimiz haftalarda evinin banyosunda düşerek yaralanan Mehmet Ali Erbil acil hastaneye kaldırılmış yapılan tedaviler sonrasında yoğun bakıma alınmıştı. Uzun süren tedavi sürecinin sonrasında dün Mehmet Ali Erbil’den iyi haber gelmişti.

Ünlü şovmenden bugün tekrar kötü haber geldi. Kanama geçiren Erbil, apar topar operasyona alındı.

Babasının sağlık durumunu sosyal medyadan duyuran Sezin Erbil, hayranlarından dua istedi. Erbil; ‘Canım babam, her şeyim yoğun bakımda tekrardan dualarınıza ihtiyacımız var’ mesajını sevenleriiyle paylaştı.

Bülent Ersoy’dan Mehmet Ali Erbil Açıklaması!

GÖĞÜS İÇİ KANAMA NEDENİ İLE AMELİYAT OLDU

Mehmet Ali Erbil’in doktor kız kardeşi Yeşim Erbil sosyal medya hesabından abisi Mehmet Ali Erbil’in sağlık durumuyla ilgili şu açıklamayı yaptı; Yanlış duyumlar olmaması adına abimin durumunu özetlemek istiyorum. Dün akşamüzeri kırık kaburgasının sivri ucu diafragmada bir damarı yaraladı ve yine göğüs içine kanama nedeni ile ameliyat edildi ve kanama durduruldu. Yoğun bakımda tedavisine devam ediliyor. Yine dualarımızla iyileşecek inşallah. Neden böyle oluyor demiyorum. Olumlu olumsuz her şey bizim için. Atlatacak bunu da inşallah.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler