Ana SayfaÜnlülerLa Casa De Papel'in Ateşli Güzeli Tokyo'nun Sevgilisi Kim?

İlgili Postlar

La Casa De Papel’in Ateşli Güzeli Tokyo’nun Sevgilisi Kim?

La Casa De Papel dizindeki asi kız Tokyo rolüyle dikkatleri ve beğenileri üzerine toplayan Ursula Cobero hakkında merak ettiiğiniz herşeyi sizin için derledik. İşte rolü ve oyunculuğu ile milyonları etkileyen sanatçı Ursula Corbero…

La Casa De Papel’in ‘Tokyo’su Ünlü Oyuncu Ursula Corbero hakkında bilinmeyenler

İspanyol soygun dizisi La Casa De Papel, bütün dünyada milyonlarca kişi tarafından merak heyecanla izleniyor. Tokyo karakterine hayat veren başrollerdeki isimlerden Ursula Corbero, performansıyla en baştan beri dikkatleri üzerine toplamayı başardı.

28 yaşındaki İspanyol oyuncunun dizideki karakteriyle birlikte ünü arttı ve Instagram’daki takipçisi sayısı kısa sürede 6,1 milyonu aştı. 13 yaşında profesyonel olarak yapmaya başladığı oyunculuk kariyeri onu birçok televizyon dizisi ve sinema filminde oynamasını sağladı .Oyunculuğa Mirall Trencat adlı 2002 yılında yayınlanmaya başlayan diziyle televizyona adımını atan Corberó;  oyunculuğuna Ventdelplà, Cuenta átras ve El Internado gibi dizilerle devam etti.

Asıl kendini ve yeteneğini kanıtlaması Física o Química (Fizik ve Kimya) adlı komedi dizisinde oynamasıyla oldu; bu rolle çok sayıda ödül kazandı. 2018 senesinde ünlü oyuncu El Arbol de la Sangre adlı gerilim filmi, diğeri Proyecto Tiempo: La Llave adlı bilim kurgu filminde rol aldı. Oyunculuğunun yanı sıra Corbero aynı zamanda “We Are Water” (Su Biziz) isimli kar amacı olmayan bir yardım kuruluşunun da destekçileri arasında yer alıyor. Milyonların hayran olduğu oyuncu “Tokyo” doğup büyüdüğü ülkesinin takımlarından Barcelona’yı destekliyor.

Corbero’nun Sevgilisi Kim?

Corbero, özel hayatında ise 29 yaşındaki Arjantinli oyuncu Chino Darín ile 2016 yılından beri beraber yaşıyor.

Chino Darín 14 Ocak 1989 senesinde Buenos Aires, Arjantin’de dünyaya gelmiştir. Tam adı Ricardo Mario Darín Bas’dır. Historia de un klan (2015), Muerte en Buenos Aires (2014) ve Pasaje de vida (2015) gibi yapımlar ile tanınmıştır

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler