Ana SayfaDizilerBir Aile Hikayesi 9. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Erdem Neden Fenalaşıyor!

İlgili Postlar

Bir Aile Hikayesi 9. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Erdem Neden Fenalaşıyor!

Fox Tv ekranlarının yeni gözde dizisi Bir Aile Hikayesi 9. yeni bölümü ile 4 mayıs cumartesi günü ekranlara gelecek. Dizinin son bölümünde Mahur, babasına aralarında bir daha sır olmaması konusunda anlaşırlar. Ama Şakir’i görmeye gelen kadının eşi olduğunu söylemesi Mahur’u şok eder. Yeni bölümde Erdem’le Beste konuşurken Erdem birden yere yığılıyor. Erdem neden fenalaşıyor.

Cumartesi Dizileri 2019

Erdem Neden Fenalaşıyor!

Bir Aile Hikayesi dizisinin merakla beklenen yeni bölümünün 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Erdem ile Besle aynanın karşısında duruyorlar ve Erdem ‘hadi çirkin de bu görüntüye’ diyor. Beste ise daha güzel olabilir daha güzel bakabileceğini söylüyor. Erdem, Beste’ye bir şey söylemeye çalışırken birden yere yığılır.

Bir Aile Hikayesi 9. bölüm 2. fragmanı..

BİR AİLE HİKAYESİ 8. BÖLÜM ÖZETİ!

Reyhan, aslında oğluna gerçekleri Mahur’a anlatacaktır ama Şakir oğlunun üzülmesini istemediğini için anlatmamasını ister ama Mahur’un babasının doğum gününde evine onun çok sevdiği kaseti almaya gittiğinde annesinin Şakir’e yazdığı o mektubu bulur. Eve geldiğinde o mektubu göstererek, Reyhan’a, ‘sen beni babasız bıraktın’ der. Mahur, annesini bir türlü affedemiyor.

Geçmişte, Reyhan’ın annesi ve babası Mahur’u hiç bir zaman torunları olarak benimsememiştir. Mahur’u diğer evlatlarından ayırmayan Reyhan, sırf Mahur için babasından vazgeçmiştir. Mahur, kendisinden 35 yıldır saklanan gerçeği öğrendikten sonra, yaşadığı şoktan kurtulmak için bir süreliğine evden uzaklaşmak ister. Berk, Mahur’u yalnız bırakmaz ve onu Şile’deki dedesinden kalan bir eve götürür. Berk, Mahur’a onun için annesinin nasıl öz babasından vazgeçtiğini anlatır.

Beste ise annesini o halde evde tek başına bırakmaz onu teselli etmek için yanında kalır. Ama aklı da Mahur’da kalır. Bir an evvel kardeşlerinin yanına gitmek ister. Erdem, Beste’nin yardımına koşar ve onu alarak kardeşlerinin yanına götürmek için yola çıkarlar.

Mahir, babası ile uzun uzun konuşur ve ona hayatından başka bir sır istemediğini söyler. Ama kapıya bir kadın gelir ve Şakir’i görmek istediğini söyler. Kim olduğu sorulduğunda kadın eşi olduğunu söyler. Bunu duyan Mahur bir şok daha yaşar.

Bir Aile Hikayesi 9. Bölüm Fragmanı Geldi! Babam Deyince İçim Eriyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler