Ana SayfaÜnlülerKerimcan Durmaz'dan Olay Video Hakkında Açıklama Geldi!

İlgili Postlar

Kerimcan Durmaz’dan Olay Video Hakkında Açıklama Geldi!

Sosyal medya fenomeni DJ Kerimcan Durmaz geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından cinsel içerikli bir video paylaşımı yapmıştı. Paylaşımını saniyeler içinde sildi ama binlerce takipçisi o videoyu gördü ve tepki gösterdi. Sadece takipçileri değil sanat camiasından pek çok ünlüde tepkisiz kalmadı. Kerimcan Durmaz hakkında Türkiye’nin pek çok yerinden suç duyurusunda bulunuldu. Kerimcan Durmaz’dan olay video hakkında açıklama geldi.

Kerimcan Durmaz’dan Cinsel İçerikli Paylaşım!

Kerimcan Durmaz’dan Olay Video Hakkında Açıklama Geldi!

Sosyal medya üzerinde geniş bir takipçiye sahip olan ve ünlülerle arası çok iyi olduğu bilen Durmaz, sansürsüz olarak yayınladığı videoyu hemen silse de kısa sürede o görüntüler internette yayılınca başı büyük belaya girdi. Hakkında bir çok avukat suç duyurusunda bulundu.

O VİDEO BANA AİT DEĞİL!

Günlerdir magazini meşgul eden skandal video hakkında Kerimcan Durmaz ilk defa açıklama yaptı. Durmaz, yaptığı açıklamada, o görüntülerin kendisine ait olmadığını, başka bir hesaptan kendisine geldiğini, videoyu avukatına göndermek isterken yanlışlıkla paylaştığını belirtti. Bu gibi bir çok videonun kendisine sürekli geldiğini söyleyen Durmaz, bu videodan dolayı takipçilerinden özür diledi. Ayrıca kendisinin de bu videodan çok rahatsızlık duyduğunu, bu durumdan mağdur olduğunu belirten Durmaz, bu olay videoyla ilgili hukuki yollara başvuracağını belirtti.

KERİMCAN DURMAZ HAKKINDA SUÇ DUYURUSU!

Avukatlar, Merve Saruhan Aydıngöz ile Melih Altınkardeş bugün Bursa Adliyesine giderek Kerimcan Durmaz hakkında suç duyurusunda bulundu. Melih Altınkardeş; ” Kerimcan Durmaz’ın resmi sosyal medya hesabından, tüm takipçilerin görebileceği şekilde müstehcen görüntüleri paylaşılmıştır. Durmaz, daha sonra hayasızca hareketler ve cinsel taciz içeren görüntülerin kendisine ait olmadığına dair paylaşımda bulunmuştur. Şüphelinin hava alanında kendi sosyal medya sayfasından paylaştığı ve daha sonra sildiği akabinde fan sayfalarında ve haber sitelerinde paylaşılan görüntülerinde kıyafetleri görünmektedir” dedi.

Bursa’dan İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına gönderilmesi için suç duyurusunda bulunan iki avukat, ayrıca kendilerinin çocukları olduğunu, Durmaz’ın hareketlerinin Türk toplumunun ahlak yapısına aykırı olduğunu, kendileri gibi herkesinde bu paylaşıma tepki göstermeye davet ettiklerini belirttiler.

Demet Akalın’dan Kerimcan Durmaz Hakkında Sert Açıklama Geldi!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler