Ana SayfaDizilerKızım 30. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Demir Candan'la Vedalaşıyor!

İlgili Postlar

Kızım 30. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Demir Candan’la Vedalaşıyor!

Tv 8’in sevilen dizisi Kızım 30. yeni bölümü ile 3 mayıs cuma günü ekranlara gelecek. Demir, Candan ve Öykü’nün Ahmet tarafından kaçırıldığını öğrenir. Demir’den kızını ve karasını kendisi geldiği zaman bırakacağını söyler. Demir onları kurtarmak için kendisini feda eder ve kızına veda videosu hazırlar. Kızım 30. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Demir Candan’la vedalaşıyor.

Cuma Dizileri 2019

Demir Candan’la Vedalaşıyor!

Kızım dizisinin son fragmanında; Demir kızını ve Candan’ı kurtardıktan sonra gitmesi gerektiğini söylüyor. Öykü gözyaşları içerisinde babasının gitmemesini istiyor. Candan’da ne olduğunu anlayamıyor. Demir ile Candan sarılıp vedalaşıyorlar. Cemal, Demir’i kurtarmak için uğraşıyor. Demir kurtulabilecek mi?

İşte Kızım 30. bölüm 2. fragmanı..

KIZIM 29. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU!

Ahmet’in yaptığı işi öğrenip suç üstü yapmayı planlayan Cemel, Demir ve Uğur, Ahmet’i takibe alırlar. Öykü’yü  Demir, Uğur ve Cemal,  birlikte okula bırakıyorlar. Öykü bu durumdan çok memnun olur her zaman kendisini üçünün okula bırakmasının havalı olacağını söylüyor. Cemal, Öykü’yü yabancılarla konuşmaması konusunda uyarıyor.

Demir, sinirle Candan’ın kalbini kıracak kelimeler kullanıyor. Candan, sabah erkenden kalkıp üzülerek evi terk ederek gidiyor. Cemal, Öykü’ye yeni çanta alır ve onu çok mutlu eder. Candan, Öykü’ye bir süreliğine başka yerde kalacağını söyler. Öykü’nün üzüldüğünü gören Candan, onu her gün görmeye geleceğini eğer gelemezse onun kliniğe gelip görüşebileceklerini söyler.

Cemal, büyük bir sevgi ile Öykü’le ilgilenir. Uğur, Cemal’in Öykü’ye karşı ilgisini biraz kıskanır. Candan, Demir ile konuşur ve aralarındaki formalite evliliği Öykü’ye anlatmasını ister. Demir, onu kelimeleri ile çok üzdüğünün ve ona çok büyük haksızlık ettiğinin farkına varır ve gönlünü almaya karar verir.  Candan’ı arar ancak cevap vermez. En sonunda ona çiçek alıp gönlünü almaya karar verir. Tam elinde çiçeklerle Candan’ın kliniğinin önüne geldiğinde, onun Murat’la birlikte arabaya binip gittiğini görür.

Demir, Uğur ve Cemal’in yardımı ile Ahmet’i buluyor. Ona evini neden yaktığını sorarken. Ahmet, kendisinin peşine düşeceğine sevdiklerinin peşine düşmesini söylüyor. Demir, eve gittiğinde kimseyi bulamıyor.

 Kızım 30. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Demir Candan’ın Gönlünü Alabilecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler