Ana SayfaDizilerKardeş Çocukları 14. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Cemal Umay'ı Öldürecek Mi?

İlgili Postlar

Kardeş Çocukları 14. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Cemal Umay’ı Öldürecek Mi?

Star Tv ekranlarının pazar günlerinin vazgeçilmez dizisi Kardeş Çocukları 14. yeni bölümü ile 5 mayıs pazar akşamı ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde, Ümran, Yıldırım’ın zarar görmemesi için Cemal’in yanına gider. Ümran, Cemal’in işkencesine maruz kalacak. Kardeş Çocukları 14. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Cemal, silahını Umay’a doğrultuyor. Ümran, dehşet içesinde donup kalıyor. Cemal Umay’ı öldürecek mi?

Pazar Dizileri 2019

Cemal Umay’ı Öldürecek Mi?

Kardeş Çocukları yeni fragmanında; Yıldırım, Ümran’a bir kız çocuğu annesi olduğunu unutmamasını, çünkü hiç bir evladın annesini böyle görmemesi gerektiğini söylüyor. Reşat, Yıldırım’ın yanına gidip Umay’dan kurtulabilmesi için ne bilmesi gerekiyorsa söylemesi için adeta yalvarıyor. Ümran, Yıldırım’a ‘çok iyi baba olurdun’ diyor. Ümran’la Umay’ı, Cemal bir yere kapatıyor ve silahını Umay’a doğrultuyor.

İşte Kardeş Çocukları 14. bölüm 2. fragmanı..

KARDEŞ ÇOCUKLARI 13. BÖLÜM ÖZETİ!

Umay, Yıldım’la görüşüp ona çocuğu, Ümran’ın ısrarı ile aldırdığını söyler ama Yıldırım ona inanmaz. Yıldırım, çocuğunun mezarını sorar. Umay, bocalar onun konuşmasından yalan söylediğini anlayan Yıldırım, kürtaj yapan doktoru araştırmaya başlar.

Volkan, Amerika’da formalite evlilik yaptığı kadının hamile olduğunu öğrenir. Amerika’ya dönmeye karar veren Volkan Reşat’la konuşur. Umay, Cemal’in Yıldırım’ı öldürmemesi için Cemal ile birlikte olmasını ister.

Reşat, Umay’ın artık köşeye sıkıştığını ve boşanma dilekçesini imzalamasını ister. Umay ise elindeki Cansel’le olan kamera kayıtlarını ona gösterir ve ona artık patronun kendisi olduğunu söyler. Umay Cansel’i evden kovdurur. Reşat, Cansel’i kovar ama ona lüks bir daire açar. Reşat’ın biraz sarhoş olması ile Umay’ın aslında Ümmü olduğunu, Yıldırım’la da daha önceden tanıştıklarını Cansel’e ağzından kaçırır.

Ertesi gün Cansel, bir adam tutup Umay’ı takip ettirir. Yıldırım, tekrar Umay ile konuşmak ister. İkisi konuşurken Cansel’in adamı onların fotoğraflarını çeker. Hayal’in doğum günü partisine Levriz, Yıldırım’ı da davet eder.

Volkan, Hayal’le Hayat’a birer mektup bırakır ve yurt dışına gider. Reşat ile Levriz konuşurken magazinde Umay’ın haberleri çıktığını öğrenirler. Televizyonu açtıklarında büyük ihanet başlıklı haberle karşılaşırlar. O sırada da Yıldım ile Umay içeri girer.

Kardeş Çocukları 14. Bölüm Fragmanı İzle! Ümran Kendini Feda Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler