Ana SayfaDedikoduSevda Demirel Ivana Sert'e Ateş Püskürdü

İlgili Postlar

Sevda Demirel Ivana Sert’e Ateş Püskürdü

Sevda Demirel’in Ivana Sert hakkında olan yorumları ikili arasında bir tartışma yarattı. Geçtiğimiz gün Ivana Sert’in katıldığı bir magazin programından Sevda Demirel’e yanıt vermesi, ikili arasında sert rüzgarlar estirdi.. Aldığı cevaba çok sinirlenen Sevda Demirel Ivana Sert’e ateş püskürdü!

Müzik Piyasasına İddialı Girdi

Modacı Ivana Sert, Şubat ayında başladığını söylediğini albümü geçtiğimiz gün çıkarttı. Bir lansmanda şarkılarından birkaçını seslendiren Ivana Sert, şarkıcılığın hep içinde olduğunu ve en büyük hayali olduğunu dile getirmişti. Bu hayali hayata geçirerek bu alanda başarı yakalayacağını söyleyen Ivana Sert’in albümü hem beğeni hem eleştiri yağmuruna tutuldu.

“Kendi Ülkesinde Ünlü Olamayanlar”

Ivana Sert’in albümüne en büyük tepki Sevda Demirel’den geldi. Ünlü şarkıcı modacı Ivana Sert hakkında sosyal medya hesabından, eleştirilerde bulundu.  Ivana Sert’in Bozuk bir Türkçe’yle şarkı çıkarmasını doğru bulmayan Demirel,”Bir sen eksiktin, kendi ülkesinde ünlü olamayanlar bizim ülkemizde zirve oluyorlar komedi ötesi.” sözleriyle eleştirisini dile getirdi.  Türkiye’de ki sanatçıların yurt dışında zorluk çektiğini ama onların burada çok kolay ünlü olduklarını eleştiren Sevda Demirel’e Ivana Sert’ten yanıt gecikmedi.

Sevda Demirel‘in, Canlı Yayındaki Olay İtirafı!

“Tanımıyorum!”

Ivana Sert dün, Kanal D ekranlarında yayınlanan bir magazin programına albümünü tanıtmak için çıkmıştı. Programda bu konu açılınca Ivana Sert “Sevda Demirel diye birini tanımıyorum ancak ben bu toprakları sevdim, bu topraklara aşık oldum, bu topraklarda aşık olup çocuk da doğurdum. Bu benim 18 yaşından beri hayalimdi ve emek verdim” cümlelerini kurarak yanıt verdi.

Ivana Sert Kimdir?

Sevda Demirel Ivana Sert’e Ateş Püskürdü

Ivana Sert’in magazin programında Sevda Demirel için “Tanımıyorum” ifadesini kullanması ünlü şarkıcıyı çok kızdırdı. “30 yıldır bu ülkedesiniz hanımefendi. Siz emin olun ki beni çok iyi tanıyorsunuz.” diye çıkışan Demirel, Ivana Sert’in kameralar kapandığında düzgün bir Türkçe ile konuştuğunu söyleyerek dağdan gelen bağdakini kovamaz sözleriyle öfke patlaması yaşadı.

Sevda Demirel Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler