Ana SayfaDedikoduÜnlü Oyuncu Çarpışma Dizisine Veda Mı Ediyor?

İlgili Postlar

Ünlü Oyuncu Çarpışma Dizisine Veda Mı Ediyor?

Show Tv ekranlarının sevilen dizisi Çarpışma’ya dahil olan usta oyuncu Şebnem Sönmez, Kadir Adalı’nın (Kıvanç Tatlıtuğ) annesi (Asiye) karakterini canlandırıyordu. Şebnem Sönmez’in Çarpışma dizisinden ayrılacağı iddia ediliyor. Ünlü oyuncu Çarpışma dizisine veda mı ediyor?

Perşembe Dizileri 2019

Ünlü Oyuncu Çarpışma Dizisine Veda Mı Ediyor?

Çarpışma dizisinde Kadir Adalı, yıllardır aradığı annesini sonunda bulmuştu. Asiye karakteri ile diziye katılan Şebnem Sönmez’in diziden ne şekilde ayrılacağı şimdiden merak ediliyor. Kadir’in annesi Asiye öldürülecek mi?

Ay yapım imzalı Show Tv’nın sevilen dizisinin 30 mayısta ekranlara veda edeceği konuşuluyor. Finale haftalar kala dizide heyecan yükseliyor. Dizide Kadir, annesinden sonra babasının da kim olduğunu öğrenecek. Ama babasının kim olduğunu öğrendiğinde büyük bir ikileme düşecek Çünkü, babası aynı zamanda karısının ve kızının katili olduğunu öğrenecek. Asiye, Cansız’ın kararlık bir insan olduğunu için oğlunu onun karanlık işlerinden uzakta büyümesi için bebekken terk etmişti. Asiye karakterinin diziden ayrılmasından sonra Kadir yine annesiz mi kalacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler