Ana SayfaDedikoduHale Soygazi Davasında DNA Kararı

İlgili Postlar

Hale Soygazi Davasında DNA Kararı

Geçtiğimiz sene Murat Şar, bir magazin programına katılarak, Hale Soygazi’nin annesi olduğunu ifade etmişti. Bu iddiaları reddeden Soygazi olay için mahkemeye başvurmuştu. Bugün görülen duruşmada, Hale Soygazi davasında DNA kararı mahkeme tarafından ele alındı.

“Babaannem Annem Olduğu Söyledi”

Edremit’li Murat Şar, geçtiğimiz sene Seda Sayan’ın sunuculuğunu yaptığı magazin ve tartışma programına katılarak ilginç iddialarda bulunmuştu. Hala Soygazi’nin annesi olduğunu ve annesi tarafından küçükken terk ediliğini söyleyen Murat Şar, “Küçükken babaannem bana onun annem olduğunu söylerdi. Ben onu uzaktan izleyerek büyüdüm.” açıklamalarına bulunmuştu.

Hale Soygazi Seda Sayan’a Çok Kızgın

Kanala Tazminat Davası

Hala Soygazi, hakkında çıkan bu iddialar karşısında şaşkına döndü. Böyle bir olayın gerçekliğinin teyit edilmeden canlı yayın programında ekrana getirilmesinden ve halk gözündeki imajı kötüye düşürülmesinden dolayı Hala Soygazi kanala ve programa 1 TL’lik sembolik tazminat davası açmıştı. Murat Şar’ın oğlu olmadığını söyleyen Hala Soygazi bu durumu kanıtlamak için ise, mahkemeye başvurmuştu.

Hale Soygazi Davasında DNA Kararı

Hale Soygazi ve Murat Şar davası bugün İstanbul 14. Asliye Hukuk Mahkemesinde görüldü. Mahkeme tarafları dinleyerek, somut delil elde edebilmek için tarafların DNA testi yapılmasına karar verdi. Ve duruşmayı bir sonraki tarihe erteledi. DNA testinden elde edilecek sonuçlara göre tarafların tanıkları ve delillerinin ele alınacağı gelecek duruşmanın tarihi ise henüz bilinmiyor.

Hale Soygazi Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler