Ana SayfaDedikoduHale Soygazi Seda Sayan’a Çok Kızgın

İlgili Postlar

Hale Soygazi Seda Sayan’a Çok Kızgın

Hale Soygazi Seda Sayan’a Çok Kızgın

Yeşilçam’ın usta ismi Hale Soygazi hakkında Seda Sayan ve Uğur Aslan’ın sunuculuğunu yaptığı Artık Susma adlı programda çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

Sunuculuğunu Seda Sayan ile Uğur Arslan yaptığı Show TV’de ekrana gelen, Artık Susma programında ortaya çarpıcı bir iddia atıldı. Kendisinin bir günlükken evlatlık verildiğini iddia eden şahıs, annesinin Hale Soygazi olduğunu söyledi. Yeşilçam’ın usta sanatçısı Hale Soygazi ise, en çok araştırılanlar arasına girdi.

Hale Soygazi’den açıklama geldi!

İnstagram hesabından açıklama yapan usta sanatçı; “Yorumlarınızı kapatın diyen takipçilerimin tavsiyelerini dinliyorum ve en ufak bir ilgimin olmadığı bir konuyla ilgili hasta ruhlu insanların tacizine son veriyorum. Sevgiler” yazarak, sert şekilde tepki verdi.

 

Programda devam eden tartışmalar ve sosyal medyada yayınlanan haberlere çok sert çıkan Hale Soygazi; “Aslı astarı olmadığı için ciddiye bile almamıştım, ama reyting adına yapılan seviyesizliği şiddetle kınıyorum. İnternet sayfalarında ‘Acaba bu kişi Hale Soygazi mi?’ sorusuyla şüphe yaratıyorlar. Saldırı boyutuna varan bu kampanya sürerse yasal süreci başlatacağım” şeklinde konuştu.

Olay nasıl gelişti?

Seda Sayan ile Uğur Arslan‘ın birlikte sundukları ‘Artık Susma’ programı ortaya büyük bir iddia attı. İddiaya göre henüz bir günlükken evlatlık verilen Edremitli Murat Şar’ın annesi Yeşilçam’ın dev isimlerinden biri olduğu söylendi. Yeşilçam’ın kadın sanatçıları; Hülya Koçyiğit, Nebahat Çehre, Türkan Şoray, Hale Soygazi, Filiz Akın birer birer zan altında bırakıldı.

Programda; Edremitli Murat Şar, bir günlükken evlatlık verildiğini, annesinin Türk sinemasının dev isimlerinden biri olduğunu, bu yıldız ismin ‘Türkiye Güzeli’ seçildiğini, fotomodellik ve oyunculuk yaptığını ileri sürdü. Doğumun ise Alibeyköy’de gerçekleştiğini iddia edildi. Yeşilçam’ın ünlü isimlerinden bizzat ve menajerleri aracılığı ile mesajlar gelirken; en çok üzerinde durulan isim ise Hale Soygazi oldu. 3 gündür durmaksızın tartışılan konuya Hale Soygazi’den yanıt geldi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler