Ana SayfaÜnlülerTuba Büyüküstün Sevgilisine Sahip Çıktı

İlgili Postlar

Tuba Büyüküstün Sevgilisine Sahip Çıktı

Mekan işletmeciliği yapan Umut Evirgen ile olaylara karıştıkları için gözlerden düşen Tuba Büyüküstün yine yapacağını yaptı. Sevgilisine destek olmak amaçlı Etiler’de bulunan mekanlarına ortak oldu.

Tuba Büyüküstün Artık İşletmeci

Kendisi oyuncu iken Onur Saykal ile evli oldukları zaman içerisinde Umut Evirgen ile yasak aşk yaşadıklarını söyleyen dedikodular hız kesmiyordu.Tüm bu dedokoduların doğru olduğu ortaya çıktı. Gün içerisinde kendilerinin görüntülerini çektiği iddia edilen muhabiri sevgilisi Evirgen silah zoru ile nuhabirden alması Büyüküstü’nünde insaların gözlerinden düşmesine sebeb oldu. Yapmış olduğu skandal olaylardan sonra insanların gözlerinden düşmesi ona gelen oyunculuk tekliflerinde de azalmaya yol açtı. Tüm bunların üzerine kendini korumak için bir önlem aldı. Aldığı önemlerden yetmemiş görünüyorki Gucciˋden gelen parfüm yüzü olma şansınıda Tuba Ünsalˋa kaptırdı. Tuba ise çareyi kendi sevgilinsede buldu.

Ortaya atılan iddialara göre Leventˋdeki “La Boucherie Istanbul” adlı işletmesine Evirgen ile birlikte ortak oldular. Mekanı yeni sezona hazırlamak için kollarını sıvayan Büyüküstün mekanın dekorasyonu ile kendisi ilgilendi.

Büyüküstünˋnün yapmış olduğu bu hamleler onu oyunculuk ve televizyon camiasından oldukça geri kalmasına neden oldu. Kendisi şimdilik işletmecilik yapacak gibi duruyor. Mekanın dekarasyonuna el attıktan sonrada menüleride kendi kafasına göre değiştirdiği ortaya çıktı.

İlerleyen zamanlarda Büyüküstün ile igili haberlerimizi magazinhaberleri sitemizden takip etmeyi unutmayın.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler