Ana SayfaÜnlülerEliz Sakuçoğlu Yoga Yapma Şekli İle Ağızları Açık Bıraktı!

İlgili Postlar

Eliz Sakuçoğlu Yoga Yapma Şekli İle Ağızları Açık Bıraktı!

Eliz Sakuçoğlu Yoga Yapma Şekli İle Ağızları Açık Bıraktı!

Çıplak yoga. Önceki gün yoga yaparken çekilen fotoğrafını Instagram’da paylaşan Eliz Sakuçoğlu herkesin ağzını açık bıraktı. Bir süre önce Beran Benan ile evliliğe giden ilişkisini sonlandıran stil danışmasını Eliz Sakuçoğlu, çapkınlıkları ile ünlü Hakan Sabancı ile aşk yaşamaya başlamıştı. Çiftin aşkı dolu dizgin giderken anlaşılan o ki Eliz Sakuçoğlu ruhu özgür bırakmış.

Daha önce Aslışah Alkoçlar, Hadise gibi isimlerle adı anılan Hakan Sabancı’yla aşk yaşayan Eliz Sakuçoğlu geçtiğimiz günlerde de Hakan Sabancı’nın kardeşi Hacı Sabancı’nın teknesinde görüntülenmişti. Anlaşılan o Eliz Sakuçoğlu’na aşk yaramış, ruhunu özgür bırakmış.

Eliz Sakuçoğlu’nun spora düşkün ve sağlıklı bir kadın olduğu bilniyor. Önceki gün yoga yaparken çekilen fotoğrafını Instagram’da paylaşan Eliz Sakuçoğlu herkesin ağzını açık bıraktı. Çünkü fotoğrafta çıplaktı.

Havuz kenarında üstsüz fotoğraf çektiren Sakuçoğlu altına “Ruhunu özgür bırak” yazdı.

“ÇOK ŞÜKÜR ALGILARDA DEĞİŞİM VE FARKINDALIK BAŞLADI”

Eliz Sakuçoğlu yorum yağan fotoğrafının ardından bir de mesaj yayınladı. Sakuçoğlu’nun mesajı şöyle: “Her gün bana onlarca mesaj geliyor. Fitvücudum, karın, bacak ve sırt kaslarımla ilgili tonlarca soru soruyorsunuz. Beğenilerinizi dile getiriyorsunuz. Fitness hocaları yazıyor bana ’10 kadından 7’si sizin gibi olmak istiyor’ diye… Ne mutlu bana! Çok şükür algılarında değişimin ve farkındalığın başladığı ve hızla büyüdüğü bir döneme girdik artık. Senelerdir sağlıklı beslenmenin ve fitness’ın ne kadar önemli olduğunu dile getiriyorum… Üstüne üstelik kısa bir sürede kilo alıp tekrardan olabileceğim en mükemmel halime yeniden ulaşmış bir kadınım… Bu poz sadece kendine verdiği sözü tutan, kendiyle son derece barışık, kalıplara sığdırılmayı reddeden mutlu ve özgür ruhlu bir kadının pozu… Vesselam”

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler