Ana SayfaDedikoduHayvan Sever Ünlüler Ve Hayvanları

İlgili Postlar

Hayvan Sever Ünlüler Ve Hayvanları

Hayvan Sever Ünlüler Ve Hayvanları

Türkiye Antalya’da 1’i patisinden bahçe duvarına çivilenmiş olmak üzere 3 sokak köpeğinin öldürülmesini konuşuyor. Oysa onların sevgiyle uzanan ellere ihtiyacı var. Bir kap su, bir kap mama hayatlarını kurtarabilir. Sokakların sadece insanların değil tüm canlıların olduğunu, sadece evdeki değil sokaktaki hayvanların da sevilebileceği, bugün onlara yapılanın yarın size yapılabileceğiri bir kere daha hatırladığımız bu günde ünlü isimler ve hayvanlarına göz atalım… İşte Bensu Soral’dan Murat Boz’a, Elçin Sangu’dan Gupse Özay’a ünlülerin sevimli dostları ve hayvan sevgisi…

BENSU SORAL

İçerde dizisinde hayat verdiği Melek karakteriyle yıldızı parlayan Bensu Soral, He-Man ismini verdiği köpeğiyle yaptığını yeni paylaşıma, “En yakın arkadaşımız, dostumuz, çocuğumuz seni çok çok çok seviyoruz” notunu düştü. Son olarak 70. Cannes Film festivali ile gündeme gelen 26 yaşındaki oyuncu, özellikle Instagram hesabında dikket çeken köpeği hakkında daha önce bazı bilgiler vermişti.

Soral, 3 yaşındaki köpeğine çok küçük olduğu ve bu duruma tezat olsun diye He-Man adını verdiğini söylemişti. He-Man dışında iki kedisi olduğunu belirtten Soral, hayvanlarıyla fotoğraflarını sosyal medya hesaplarından paylaşıyor. Ayrıca köpeğine ait bir Instagram hesabı bulunuyor.

TÜRKÜ TURAN

Dolunay’ın Aleyna’sı Türkü Turan kedi seven ünlülerden. Instagram’daki paylaşımına Bobişli tbt notunu düşen 32 yaşındaki oyuncu daha önceki bir paylaşımında ise kedisi Bob ile ilgili şu bilgili verdi: “Sabahları kulağıma ‘mıyır’ şeklinde sesler çıkarıp ıslak burnunu yanağımda gezdirerek beni tatlı tatlı uyandıran ve sadece 5 saniye sevdiren bu arkadaş sonra yavaşça yataktan uzaklaşarak bu tip hareketlerle ponçiklik yaparak beni yataktan kaldırmayı başarıyor. Tam yanına gidiyorum kaçıyor, öyle öyle kendimizi mama kabının yanında buluyoruz. Hepimizden zeki olduklarından şüpheleniyorum.”

NESLİHAN ATAGÜL

Kara Sevda’nın ‘Nihan’ı Neslihan Atagül hayvanları çok seviyor. Atagül; at,köpek,kedi ve kaz gibi birçok hayvanla çekilmiş fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşıyor.

ELÇİN SANGU

Kiralık Aşk’ın Defne’si Elçin Sangu, Çivava cinsi köpeğiyle sosyal medyadan yaptığı paylaşımın altına şu notu düştü: “Kemik vermediğim için mi bu trip?”

Soner Sarıkabadayı

Soner Sarıkabadayı, Scootish Fold cinsi kedisini Bodrum’da kaybetti. Bambi isimli kedisi için kayıp ilanı veren şarkıcı, çok üzgün olduğunu söyleyerek “Kedimi bulana ödül vereceğim” dedi.

ÖZGE ÖZPİRİNÇCİ

SERENAY SARIKAYA

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler