Ana SayfaDedikoduCem Yılmaz fena sinirlendi!

İlgili Postlar

Cem Yılmaz fena sinirlendi!

Geçtiğimiz günlerde “Duymayan Kalmasın” adlı programının haberine göre; Ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın, sevgilisi Özge Sabuncu’nun hamile olduğu iddia edilmişti. Çok konuşulan hamilelik olayı üzerine objektiflere yakalanan Cem Yılmaz’a Özge Sabuncu’nun hamile olup olmadığı soruldu. Cem Yılmaz fena sinirlendi!

“Yatakta çok iyiydik”dedi.

Cem Yılmaz’ın esi eşi Ahu Yağtu’dan bir oğlu vardı. Ancak geçtiğimiz günlerde “Duymayan Kalmasın” adlı programının haberine göre; Ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın, sevgilisi Özge Sabuncu’nun hamile olduğu iddia edilmişti. Magazin dünyasında çıkan haberler göre: “Yılmaz’ın Özge Sabuncu’dan ikinci kez mutlu haberi aldığı, baba olacak.” Şeklinde yazılmıştı.
Cem Yılmaz’ın 3 yıldır beraber olduğu sevgilisi Özge Sabuncu bir takipçisine kızıp sosyal medyada: “Yatakta çok iyiydik” diyerek bomba bir açıklamada bulunmuştu. Sabuncu bu açıklamasıyla hafızalara kazındıktan sonra bu kez de gündeme hamilelik haberleriyle geldi. Sabuncu henüz bir açıklama yapmadı ama ünlü komedyen Yılmaz kendisine yöneltilen sorulara feci halde kızdı.

“Hadi kardeşim hadi…”

Televizyon programlarında ve magazin dünyasında ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın 3 yıldır aşk yaşadığı Özge Sabuncu’nun hamile olduğu iddia edilmişti. Objektiflere yakalanan Cem Yılmaz’a ikinci kez baba olacağı sorularını yöneltince: “Hadi kardeşim hadi, beni bunla meşgul etmeyin” diyerek hem sinirlendi hem de geçiştirdi.[irp]

“Benden geçti artık 50 yaşında…”

Ahu Yağtu ile evliliğinden 5 yaşında Kemal isminde bir oğlu olan ünlü isim Cem Yılmaz’a: “Yeniden çocuk sahibi olmak istiyor musunuz?” sorusu yöneltilince Yılmaz’dan gelen cevap şu şekildeydi: “Benden geçti artık 50 yaşında bir adamım.” ifadelerini kullanan ünlü komedyen Yılmaz bir daha çocuk istemediğini bu sözleriyle vurguladı.

İkinci kez baba mı olacak?

Aradan geçen yılların ardından ilk çocuğu olacağı zaman kendisine yöneltilen sorulara yeniden maruz kalan ünlü komedyen Cem Yılmaz tekrar bu soru ile karşı karşıya kaldı. Ünlü isim Yılmaz magazin muhabirlerinin tekrar baba olması ile ilgili soru sormasına aşırı sinirlendi. Özge Sabuncu’nun hamile olup olmadığı sorusunu duyunca konuyu kapatmak isteyen Cem Yılmaz; “Hadi kardeşim hadi, beni bunla meşgul etmeyin ne olur!” sözleriyle tepkisini dile getirdi.

Cem Yılmaz, muhabirlerin sorularını cevapsız bırakarak hızlı adımlarla kameralardan uzaklaştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler