Ana SayfaDedikoduAdriana Lima O Gece İçin Hazırlanıyor

İlgili Postlar

Adriana Lima O Gece İçin Hazırlanıyor

Adriana Lima O Gece İçin Hazırlanıyor

Ünlü model Adriana Lima, bu yılın son ayındaki büyük gece için canla başla hazırlanıyor. Bu yaz aylarına Türk yazar Metin Hara ile yaşadığı aşkla damgasını vuran top model Adriana Lima, en tecrübeli meleği olduğu Victoria’s Secret defilesinde çıkacağı podyum için hazırlıklarını sürdürüyor.

36 yaşındaki Lima’nın hazırlıkları, yılın en önemli moda etkinliklerinden biri olan defilede modellerin podyuma çıkmadan önce nasıl forma girdiğini anlatan Train Like the Victoria’s Secret Angels adlı belgesele de konu oldu.

New York’ta gittiği spor salonunda objektif karşısına geçen Adriana Lima, kişisel eğitmeni Dora Hartman ile aylar süren çalışmalarının sonucunu da gözler önüne serdi. Lima, yaptığı egzersizler ile gelişen kol ve karın kaslarını da kameralara gösterdi.

Victoria’s Secret defilesi bu yıl ilk kez Çin’in Şanghai kentinde yapılacak. İlk kez 1999 yılındaki Victoria’s Secret defilesinde podyuma çıkan Lima, o zamandan bu yana da firma ile çalışmalarını sürdürdü. Lima, sadece 2009 yılında büyük kızını dünyaya getirdiğinde Victoria’s Secret podyumuna ara verdi.

Adriana Lima, firmanın çalıştığı en yaşlı modellerden biri. Dünyanın en güzel kadınlarından biri olma unvanını yıllardır elinde tutan Lima, geçtiğimiz günlerde yaptığı bir röportajda “Bedenim izin verdiği sürece mesleğimi sürdüreceğim” demişti.

Oldukça fazla hayranı olan dünyaca ünlü süper model, dünyanın neredeyse her ülkesinde çok fazla seviliyor ve yaptığı herşey konuşuluyor. Süper model bu fiziği ve bakımlı hali ile uzun süreler podyumda kalacağa benziyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler