Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 32. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Demir Seher'in Tuzağına Düşüyor!

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 32. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Demir Seher’in Tuzağına Düşüyor!

Atv ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Bir Zamanlar Çukurova 31. son bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde Züleyha, artık çocuğundan ayrı kalmaya dayanamıyor ve sinir krizi geçiriyor. Ercüment’le Demir, bağ evine gidiyorlar. Demir içkiyi biraz fazla kaçırıyor ve bunu fırsat bilen Seher Demir’in yatağına giriyor. Demir Seher’in tuzağına düşüyor.

Perşembe Dizileri 2019

Demir Seher’in Tuzağına Düşüyor!

Bir Zamanlar Çukurova 31. son bölümünde; Demir, Yılmaz’ın Cengaver’in fabrika hisselerini aldığını öğrenince çılgına döner. İkiliyi adamları zor ayırır. Demir, sinirden Ercüment’i orada unutup döner. Ercüment, Yılmaz’la tanışır ve onun arabasıyla döner. Ercüment, Demir’le Yılmaz arasındaki düşmanlıktan habersiz onun fabrikasını gezer.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 31. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU!

Züleyha, çocuğu için beşik alıyor. Bunu gören Demir, Adnan’ın eve şimdilik dönmeyeceğini, döndüğü zaman her eşyasının onunla birlikte geleceğini söylüyor. Züleyha, sinir krizi geçirip her şeyi kırıp döküyor. Hünkar, ona sakinleştirici veriyor. Züleyha, anne olarak ondan yardım istiyor. Ama değişen bir şey olmuyor.

Demir, Züleyha ile birlikte Adnan’ı görmeye gider. Züleyha oğlundan ayrılmak istemez. Dönüşte Demir, Züleyha’ya Yılmaz’ın derdinin kendisiyle olduğunu söyler. Onu sevmediğini sevseydi onun gözlerine bakıp onu bırakamayacağını söyler.

SEHER GAFFUR’DAN HAMİLE Mİ?

Saniye Gaffur’la Seher arasında bir şeyler olduğundan şüphelenir. İkisini konuşurken görür ve Seher’le büyük bir kavgaya tutuşur. Hünkar hanımın müdahalesi ile onları ayırır. Bu arada Seher’in midesi bulanmaya başlar. Seher, Gaffur’dan hamile mi?

Demir, Cengaver’in yanına giderek neden böyle bir şey yaptığını sorar. O da kırk yıllık dostluklarından sonra kendisine inanmayıp rencide ettiği için der. Çukurova’ya o dedikoduyu ise eşinin değil, Demir’in yengesi Naime hanımın yaydığını söyler. Demir bunun üzerine Sabahattin’in yanına gider ve ondan olayın aslını sorar. O da Naime hanımın yaydığını onaylar. Züleyha, gidip Cengaver’in karısından özür diler ama af edilmez.

Ercüment, Demir’le bağ evine gitmek ister. Hünkar, onların yanına Seher’le bir adamını yardım etmeleri için gönderir. Demir, içkiyi fazla kaçırıp sızar. Ercüment’de pavyona gider. Seher, Demir’in sarhoşluğundan istifade yatağına girer. Demir, uyandığında Seher yanında yatıyordur.

Bir Zamanlar Çukurova 31. Bölüm Yok Artık Dedirtecek!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler