Ana SayfaDizilerGülse Birsel'den"Jet Sosyete"yle İlgili Bomba Gibi Açıklamalar

İlgili Postlar

Gülse Birsel’den”Jet Sosyete”yle İlgili Bomba Gibi Açıklamalar

TV8 ekranlarında yayınlanan, “Jet Sosyete” dizisi, reyting kurbanı olan diziler arasına girmiş ve Mayıs ayında final yapacağı duyurulmuştu. Final gecesinde Gülse Birsel’den “Jet Sosyete”yle ilgili bomba gibi açıklamalar geldi. Gülse Birsel hayranlarına hazırladığı sürprizleri anlattı.

Muhteşem Kadro Yeniden Ekranlara Dönmüştü

Gülse Birsel, “Yalan Dünya” dizisinde kurmuş olduğu kadroyla seyircileri kahkaha tufanına boğmuştu. Her bölümüyle izleyenlerini kahkaha tufanına boğan dizisinin finalinden sonra, sevenlerinin içi buruk kalmıştı. “Jet Sosyete” dizisi, ise “Yalan Dünya” izleyicileri için büyük bir sürpriz olmuştu. Sevilen kadrodaki birçok oyuncunun aynı kadroda olmasının yanı sıra, diziye dahil olan başarılı isimler oldukça ilgi çekmişti.

Gülse Birsel, Jet Sosyete Dizisiyle İlgili Kararını Verdi

TV8 Ekranlarına Birlikte Veda Ettiler

“Jet Sosyete” dizisi Enis Arıkan, Habibe Eren, Sarp Apak, Cengiz Bozkurt, Derya Karadaş gibi başarılı isimlerle dolu kadrosuna rağmen beklenen reyting değerlerini alamadığından dolayı kısa zamanda final yapılması kararı verilmişti. İzleyicilerini üzen bu habere, oyuncularda oldukça üzülmüştü. Beklenen ilgiyi görmemesinin nedeni ise birçok farklı sebebe bağlandı. Ekip dizinin final bölümünü bir arada izleyerek TV8 ekranlarına veda etti. Final bölümünde ise Gülse Birsel’den sürpriz bir haber geldi.

Cengiz Bozkurt Kimdir?

Gülse Birsel’den”Jet Sosyete”yle İlgili Bomba Gibi Açıklamalar

Dizinin finali hakkında duyguları sorulan Gülse Birsel, izleyicilere onları 4500 dakika izledikleri için teşekkürlerini sundu. 39 bölümü geride bıraktıklarını söyleyen Gülse Birsel, “Ben haftaya kısa bir tatil, sonra yeni sezonda başka bir platformdan evlere neşe, ruhlara huzur getirecek, hepimize iyi gelecek 40-50 dakikalık Jet Sosyete bölümlerine ufaktan hazırlık… ” dedi. Ayrıca yeni sezon hakkında akıllarda soru bırakmamak için Twıtter’dan da “Panik yok, dizi bitmiyor. TV8’de ki final bu yeni sezonda başka adreste devam” duyurusunu yaptı.

Gülse Birsel'den"Jet Sosyete"yle İlgili Bomba Gibi Açıklamalar
Gülse Birsel’den”Jet Sosyete”yle İlgili Bomba Gibi Açıklamalar

Gülse Birsel Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler