Ana SayfaKimdirGülse Birsel Kimdir?

İlgili Postlar

Gülse Birsel Kimdir?

Kalemiyle bugüne kadar çok önemli eserlere imza atan Gülse Birsel kimdir ve kaç yaşındadır? Detaylar  Gülse Birsel kimdir haberimizde…


Bugün Doğan Ünlüler

Gülse Birsel nerede doğmuştur? Gülse Birsel aslen nereli?

Ünlü senarist Gülse Birsel İstanbul’da doğmuştur.İstanbulludur.

Gülse Birsel şuan kaç yaşında? Gülse Birsel hangi burç?

Ünlü senarist Gülse Birsel şuan 47 yaşında ve balık burcudur.

Gülse Birsel Kimdir?

11 Mart 1971’de doğan Gülse Birsel, İstanbul doğumlu ve hayatının büyük bir bölümü de burada geçirdi. İyi bir eğitim alan Gülse Birsel, yurt dışında aldığı yüksek lisans eğitimiyle de kendini sinema alanında geliştirdi. Eğitim aldığı sırada çalışmaya başlayan Gülse Birsel¸ kendini de bu sektörde göstermeye başladı. Metin ve senaryo yazarlığı konusunda sayısız dergi ve projede yer alan Gülse Birsel, aynı zamanda ekrana taşıdığı projeleriyle de kısa süre içerisinde beğeni topladı. Oyuncu aynı zamanda yazdığı kitaplarıyla da beğeni topladı.

Avrupa Yakası gibi televizyon dizi projeleriyle adını duyurarak Türkiye’nin en başarılı oyuncularından ve senaristlerinden birisi olan Gülse Birsel, özellikle komedi alanında büyük bir başarı yakalamış durumda. 2017 yılının Aralık ayı itibari ile yeni bir sinema filmiyle tekrar sevenlerinin karşısına çıkan Gülse Birsel¸ Aile Arasında filmiyle yeniden başarısını yakaladı.

Gülse Birsel’in projeleri ve dizileri

Avrupa Yakası,

Yalan Dünya

Komedi Türkiye

Aile Arasında

Şu anda Jet Sosyete Oyuncuları arasında yer almaktadır.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler