Ana SayfaDizilerÇarpışma 20. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Kadir'i Artık Kimse Tutamaz!

İlgili Postlar

Çarpışma 20. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Kadir’i Artık Kimse Tutamaz!

Show Tv ekranlarının fenomen dizilerinden Çarpışma 20. yeni bölümü ile bu akşam ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Kadir, kendisini ve Zeynep’i son anda İvan’ın elinden kurtaran kişinin asıl kimliğinin öğrenecek. Karısının ve kızının katilini bulmanın sevinciyle emniyete giden Kadir. aslında o kişinin babası olduğunu öğrendiğinde ne yapacak. Çarpışma 20. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Kadir’i artık kimse tutamaz.

Perşembe Dizileri 2019

Kadir’i Artık Kimse Tutamaz!

Çarpışma 20. bölüm son fragmanında; Kadir, sabah kalkıp anne diye sesleniyor ve o gün ailesinin katilinden intikamını almak için sabırsızlanıyor. Zeynep, Haydar müdüre Cansız’ın Kadir’in babası olduğunu söylüyor. İçeride olan Cansız ile bir an evvel yüzleşmek için sabırsızlanan Kadir’i kimse tutamıyor. En sonunda kafasına silahı dayayıp onu görmek istediğini söylüyor.

İşte Çarpışma 20. bölüm 2. fragmanı..

ÇARPIŞMA 29. BÖLÜM ÖZETİ!

İvan, Cansız’a bombanın neden patlamadığını sorduğunda Cansız, kimsenin oğlunu kendisi sağ olduğu sürece öldüremeyeceğini söyler. Cansız’ın adamları İvan’ın adamlarını etkisiz hale getirir. İvan, köşeye sıkışıp oradan uzaklaşır.

Kadir, bombanın daha önceden etkisiz hale getirildiğini öğrenir. Haydar, Kadir’e birisinin onu koruduğunu söyler. Kerem, Meral’i bulmanın yollarını ararken Cemre, onu kurtarmanın tek yolunun Demir olduğunu söyler. Kadir, Veli’yi bulur ve ona birinin kendisini koruduğunu söyler. Ona kim olduğunu sorar. Veli, bildiğini ancak kendisinin o kişi ile yüzleşeceğini söyler.

Zarif, Kadir’e bir emanet vermek için evine gider. Zarif, Kadir’e Asiye’nin ses kaydının olduğu kaseti verir. Kadir, Zarif’i yolcu ederken içinde garip bir his olduğunu ona güvendiğini söyler. O da kimseye güvenmemesini söyler. Veli, İvan’ı bulur ona kendisinden korkmasını söyler. O sırada Zeynep arar. İvan, Zeynep’in telefonunu açıp onu çağırmasını ister.

Veli, bunu asla yapmayacağını söyler. İvan, Veli’ye işkence yapmaya başlar ve sonunda Veli Zeynep’i çağırmayı kabul eder. Kadir’de o sırada İvan’ın Veli’yi tuttuğu yeri bulur. İvan’la büyük bir kavgaya tutuşan Kadir, tam Veli’yi kurtaracağı sırada Zeynep oraya gelir. İvan, onu Zeynep’le tehdit edince teslim olur. İvan, üçünü birden öldüreceği sırada Cansız içeri girer. İvan ve adamları vurulur.

Çarpışma 20. Bölüm Fragmanı İzle! Kadir Cansız’ı Tutukluyor Mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler