Ana SayfaDizilerKuzgun 13. Fragmanı Geldi Mi? Kuzgun'a Büyük Oyun!

İlgili Postlar

Kuzgun 13. Fragmanı Geldi Mi? Kuzgun’a Büyük Oyun!

Star Tv ekranlarının yeni gözde dizisi Kuzgun 12. son bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Kuzgun, Behram’a silah çektiğinde ona gösterdiği cüzdanla babasının aslında bir Adıvar olduğunu öğreniyor.

Çarşamba Dizileri 2019

Kuzgun’a Büyük Oyun!

Kuzgun, Behram’a silah dayadığında ona verdiği kutuda babasının Yusuf Adıvar olduğunu öğrendiğinde ona inanmaz. Behram başından beri kolunda taşıdığı saatte kimliğini taşıdığını söyler. Behram, babasının aslında hapishanede ölmediğini onu oradan kurtardığını söyler. Yusuf’a öldü süsü verip hapishaneden çıkarttığını söyler. Kuzgun, babasına ne olduğunu sorunca, Behram, Yusuf’un giderken bindiği arabanın patladığını söyler. Kuzgun, Behram’ın bu söylediğine inanmaz.

KUZGUN 12. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Dila, hemen Kuzret’e gidip saatti gösterir. Kudret’de baştan beri Kuzgun’u korumasının nedenin bu olduğunu anlar. Dila’ya ailesini temize çıkarmak için Kuzgun’dan gözünü ayırmamasını ve Berham’a ulaşmanın tek yolunun Kuzgun’dan geçeceğini söyler. Dila, Kudret’in isteğiyle Kuzgun’un arabasına takip cihazı yerleştirir.

Kuzgun, Behram’la görüşmeye gider ve Dila onu takip eder. Kuzgun oradan çıktığında, Behram’ın olduğu ev havaya uçar. Haberlerde doğal gazdan çıkan yangında bir erkeğin öldüğü söylenir. Kudret, Dila’ya bunlarında bir oyun olduğunu inanmamasını söyler. Dila, babası ile görüşmeye gider ve ona Behram’ın ölmüş olabileceğini söyler. Ama babası Behram gider başkaları başlar onları güvenmemesini söyler. Seda Kartal’dan çok etkilenir ve her fırsatta arar.

Bora, Kuzgun’u arayıp Kartal’ın Teo’yu öldürdüğünü söyler. Seda arabasını tamir ettirmek için Kartal’ın yanındayken Kartal’ın iş yerine bir takım adamlar gelir ve Kartal’ı alıp götürürler. Seda, Kuzgun’un telefonunu açar ve Kartal’ı götürdüklerini söyler.

Bora’nın adamları Kartal’ı alıp Teo’nun mezarına götürüp tabutun içine koyup gömerler. Kuzgun, Kartal’ı arar ve Kartal kendisini Teo’nun mezarının yanına gömdüklerini söyler. Kuzgun, yetişir ve kardeşini gömdükleri mezardan kurtarır.

Bora, Dila’yı alıkoyar ve ona geçmişte yaşadığı travmalarını anlatır. Dila’nın telefonunu alan Bora, dışarıdaki adamlarına emir verirken, Dila Kudret’i arar ve yeri bildirir. Kuzgun, Dila’yı kurtarmak için geldiğinde kafasına yediği darbe ile bayılır. Dila’yı da etkisiz hale getirirler.

Kuzgun 12. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Kuzgun Dila’nın İhanetini Öğrenecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler