Ana SayfaDizilerDiriliş Ertuğrul 147. Bölüm Tanıtımı Geldi! Ertuğrul Bey ve Tuğrul Alp'e Ne...

İlgili Postlar

Diriliş Ertuğrul 147. Bölüm Tanıtımı Geldi! Ertuğrul Bey ve Tuğrul Alp’e Ne Olacak!

TRT 1 ekranlarının 5 sezondur reyting rekortmeni dizisi Diriliş Ertuğrul 146. son bölümü ile izleyenlerini ekranlara kilitledi. Dizinin yayınlanan son bölümünde Ertuğrul beyin düşmanları ortaya çıktı. Diriliş Ertuğrul 147. bölüm tanımı yayınlandı. Ertuğrul bey ve Tuğrul Alp’e ne olacak?

 Çarşamba Dizileri 2019

Ertuğrul Bey ve Tuğrul Alp’e Ne Olacak!

TRT 1 ekranlarının Çarşamba akşamlarının vazgeçilmez dizilerinden, Diriliş Ertuğrul 147. bölüm tanıtımı yayınlandı. Gündoğdu Bey ve adamları tutsak edilen Ertuğrul Beyi arıyorlar. Gündoğdu Bey amacına ulaşabilecek mi yoksa o da mı tuzağa düşecek? Her şey 147. bölümde ortaya çıkacak. Ertuğrul bey tutsak olduğu yerden kurtulabilecek mi?

İşte Diriliş Ertuğrul 147. bölüm ilk fragmanı…

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 146. SON BÖLÜM ÖZETİ!

Ertuğrul Bey, Alıncak ve Dragos’u tuzağa düşürerek yakalamış, Alıncak’ı öldürmüş, Dragos’u ise idam etmek için Macellum’a çıkartmıştı. Dragos’un adamı komutan Branas ile Dragos’u idam edilmekten kurtarmak için plan yapan Beybolat, son anda kimliğinin ortaya çıkmaması için plana uymaz ve Ertuğrul’un Alpleriyle birlikte Dragos’un askerlerine saldırmıştı. Böylelikle onun Albastı olduğunu bilen herkes ölmüş olacak ve Ertuğrul Bey’in kuşkularını ortadan kaldırabilecekti.

Branas saldırdığında, Ertuğrul Bey’in elinden kurtulmuş ve Ertuğrul beye saldıran Dragos, bu duruma önceden hazırlıklı olan Ertuğrul Bey tarafından Söğüt meydanında öldürülmüştü.

Bamsı, Ertuğrul Bey’den pişman olduğu için af dilemek için Söğüt meydanına gelmiş, Gündüz’ü iyice sıkıştıran Dragos’un adamlarına Pusatsız karşı koyarak Gündüz’ü kurtarmış ve ağır bir şekilde yaralanmıştı. Bamsı’nın tedavisi yapıldıktan sonra Ertuğrul Bey’den af dilemişti.

İlbilge. Beybolat ağabeyi hakkında kuşkuları iyice artmış, Ertuğrul Bey’in kurduğu plana destek olarak İlbilge’yi tuzağa düşürür. Bu tuzaktan sonra Albastı olduğu anlaşılan Beybolat’ a nasıl bir son bekliyor? İlbilge ağabeyinin Albastı olduğunu anladıktan sonra ona karşı nasıl bir tavır sergileyecek?

Gündoğdu, daha önce Halep’i yurt edinip kardeşi Ertuğrul bey ile birlikte Bizans’a gelmemişti. Gündoğdu, yıllar sonra Söğüt’e gelir. Gündoğdu’nun gelmesiyle Kayı boyunlar neler değişecek? Gündoğdu ve Ertuğrul iki kardeşi Moğollara karşı girişecekleri cenkte onları ne gibi tehlikeler bekliyor?

 Ünlü Oyuncu Engin Altan Düzyatan, Diriliş Ertuğrul Dizisinden Ayrılıyor Mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler