Ana SayfaÜnlülerDidem Soydan'dan Şaşırtan Paylaşım

İlgili Postlar

Didem Soydan’dan Şaşırtan Paylaşım

Sosyal medyayı aktif kullanan ünlüler arasında olan Didem Soydan, bu ara yaptığı paylaşımlarla dikkatleri kendine çekiyor. Bazı açıklamaları tepki çeken Didem Soydan’dan şaşırtan paylaşım. Skandal olay hakkında söyledikleri hayranlarını ve çevresini kızdırdı.

Duygularına Hakim Olamadı

Didem Soydan, aşktan uzak durduğunu yaptığı açıklamalarda sık sık dile getiriyordu. Geçtiğimiz aylarda Twitter hesabından aşık oldum paylaşımında bulunan ünlü model tüm dikkatleri de üzerine çekmişti. Erdi Doğan’dan sonra kimseyle ilişki yaşayamayan Soydan tweetten kısa bir süre sonra sık sık Umut Eker’le görüntülenmeye başladı. El ele yakalanan ikilinin sevgili oldukları iddia edilse de, ikili bu konu hakkında herhangi bir açıklama yapmayarak akıllarda soru işareti bırakmıştı.

Didem Soydan, İç Çamaşırıyla Ev Halini Paylaştı!

Sert Tepkiler Sergiledi

2019’un başlarında Didem Soydan sosyal medya hesabından bir paylaşım yapmıştı. Duvarının fotoğrafını çeken ünlü model, bir resmi de buhurlamıştı. Bunun üzerine bir takipçisinin buhurlanan resmi sorması üzerine Didem Soydan sert bir tepki vermişti. “Kör değilsin, fotoğrafının ki sende vardır diye düşünüyorum. Nesini merak ettin? Her şey gayet net. Hiç mi görmedin?” yorumunu yapan Soydan aynı zamanda paylaştığı fotoğraftan dolayı da tepki görmüştü.

Didem Soydan Kimdir?

Didem Soydan’dan Şaşırtan Paylaşım

Geçtiğimiz gün sosyal medyada olay olan ve bir skandal olarak adlandırılan Kerimcan Durmaz‘ın paylaşımı ile ilgili Didem Soydan’dan şaşırtan bir açıklama geldi. Bu görüntüden rahatsız olmadığını söyleyen Didem Soydan “Ben Kerimcan’ın o paylaşımını bilerek ve isteyerek yayınlamadığını biliyorum ve eminim. Dolayısı ile onu desteklediğimi gösteren bir paylaşım yaptım tabiki de.” açıklamalarında bulundu. Bu açıklamanın üzerine rahatsız olanların takipten çıkabileceğini söyleyen Didem Soydan sevenlerinden tepki gördü.

Kerimcan Durmaz Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler