Ana SayfaDizilerGeçen Ayın En Çok Okunan Haberleri Nisan 2019

İlgili Postlar

Geçen Ayın En Çok Okunan Haberleri Nisan 2019

Geçen ay en çok okunan haberler – Nisan 2019 . Her gün birbirinden farklı gelişmelerin yaşandığı magazin dünyasında, geçtiğimiz ay en çok okunan haberleri sizler için düzenledik. İşte Nisan 2019’da en çok okunan haberler ve konuşulan ünlüler…

Geçen Ay En Çok Okunan Haberler – Mart 2019

Geçen Ayın En Çok Okunan Haberleri Nisan 2019

Demet Akbağ’ın Eşi Zafer Çika’nın Vefatı Ünlüleri Yasa Boğdu

Havayolu ile geldiği İzmir’de Muammer Renda yönetimindeki araç ile Çeşme’ye gitmek üzere yola çıkan Zafer Çika, Narlıdere İstihkam Eğitim ve Merkez Komutanlığı yakınlarında sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesinde trafik kazası geçirdi.

Poposunu Seyirciye Açarak Olay Olan Hatice’den İtiraf Geldi

Son dönemlerin en popüler isimlerinden olan Şarkıcı Hatice, Gelin – Damat Fashion Day etkinliğinde, Muammer Ketenci defilesinde mankenlik yaptığı sırada seyirciye poposunu göstererek olay olmuştu. Ünlü şarkıcı Hatice Kanal D ekranlarında yayınlanan,  Gülşen Yüksel Salt ile Müge Dağıstanlı’nın hazırlayıp sundukları 2.sayfa programında yaptığı çarpıcı açıklamalarla gündeme oturdu.

Demet Akbağ’ın Eşi Zafer Çika’nın Öldüğü Kazanın Ayrıntıları Ortaya Çıktı

Ünlü oyuncu Demet Akbağ’ın eşi Zafer Çika’nın içinde olduğu otomobil, dün saat 18:00 sularında İzmir Narlıdere mevkii Çeşme otoyolu  İstihkam Eğitim ve Merkez Komutanlığı dolaylarında trafik kazası yapmıştı.

Özcan Deniz’den Boşanma Hakkında Paylaşım Geldi

Özcan Deniz’in birlikte 2018 Mart’da dünya evine girdiği oğlu Kuzey’in annesi Feyza Aktan ile boşanma iddiaları magazin gündemi her zaman tazeliğini koruyor. Özellikle oğulları Kuzey doğduktan sonra daha da güçlenen boşanma konusu, ünlü çiftin yaptıkları son paylaşım ile tamamen çürümüş oldu.

Ata Demirer’den Duygulandıran Zafer Çika Paylaşımı

Ünlü oyuncu Ata Demirer, dün gece İzmir Narlıdere Çeşme yolunda geçirdiği trafik kazası sonrası kaldırıldığı hastanede yoğun bakım sonrası yaşamını yitiren oyuncu Demet Akbağ’ın eşi Zafer Çika’nın fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı.

Acun Ilıcalı’dan Şeyma Subaşı açıklaması!

Ünlü televizyoncu ve TV8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı, geçtiğimiz yılın son günlerinde eşi Şeyma Subaşı ile sürpriz bir şekilde boşanmıştı. Sessiz sedasız boşanma davası açan ünlü çift, adliye önünde görüntülenerek büyük bir sürpriz yapmıştı. Tek celsede biten evlilik sonrasında sular bir an olsun durulmadı.

Popçu Hatice İzleyicilere Neden Poposunu Açtı?

Geçtiğimiz gün Çırağan Sarayı’nda organizasyonu yapılan ve Gelin Damat Dergisi’nin düzenlediği  evlilik haftasında defile düzenleyenlerden biri de Muammer Ketenciydi. Muammer Ketenci’nin podyuma çıkardığı mankenlerden biri de popçu Hatice oldu.

Özcan Deniz ve Aslı Enver, İsrail Gezisini Neden İptal Etti

Televizyonda Star Tv ekranlarında beğenilerek izlenilen fenomen İstanbullu Gelin dizisinin başrol oyuncusu yakışıklı oyuncu Özcan Deniz, kendisine ve ailesinin hayatına hedef alınarak yapılan tehditler aldığı sebebiyle İsrail gezisine katılmayacakları iddia edildi.

İstanbullu Gelin’de Damga Vuran Faruk ve Özgür Sahnesi!

Ekranların sevilen dizisi İstanbullu Gelin 75. bölümüyle sevenlerinin karşısına çıktı. Heyecanlı bir bölüme imza atan İstanbullu Gelin’de ortalık karıştı.  Faruk ile Özgür, iş sebebi ile aynı otelde kaldı. Süreyya ise sürpriz yaparak Faruk’un oteline geldi.

Sinem Öztürk Uslu Doğum Yaptı, Mustafa Öztürk aynı gün hem baba oldu hem dede.

Ünlü çift Sinem Öztürk ve Mustafa Uslu, 2016 yılında nikah masasına oturdular. Mustafa ve Kemal adını verdikleri ikizlerine geçtiğimiz günlerde kavuştu, Sinem Öztürk doğum ardından mutluluklarını sosyal medyada paylaştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler