Ana SayfaDedikoduEmrah Karaduman'dan Aleyna Tilki'ye; "Düşmanını Yakın Tut" Açıklaması

İlgili Postlar

Emrah Karaduman’dan Aleyna Tilki’ye; “Düşmanını Yakın Tut” Açıklaması

Aleyna Tilki ve Emrah Karaduman’nın arasında ciddi bir küslük yaşanmış ve arkasından yakın zamanda bir barışma gündeme gelmişti. Bugün kameralara yakalanan Emrah Karaduman’dan Aleyna Tilki’ye; “Düşmanını yakın tut” açıklaması akıllarda soru işareti bıraktı.

Ağlatan Küslük

İkili haklarında çıkan ilişki iddialarını hiçbir zaman net şekilde yanıtlamamış ama görüntülenmekten de hiç kaçmamışlardı. Birlikte güzel işlere imza atmak isteyen ikili cephesinde sürpriz bir gelişme yaşanmış ve araları açılmıştı. Emrah Karaduman’la olan tüm fotoğraflarını silen Tilki, tüm sosyal medya hesaplarından da takipten çıkmıştı. Arından Tilki sosyal medya da, ağlayarak bir hikaye paylaşmış ve insanlara olan güveninin sarsıldığını dile getirmişti. Twitter’dan da “Ben merkezli düşünce ve çıkar tabanlı ilişkilere dikkat edin. Zira can yakıyor… ” açıklamalarında bulunan Tilki ikili arasındaki aşk iddialarının ayrılıktan sonra doğrulanmasını sağlamıştı.

Aleyna Tilki’nin Pabucu Dama! Emrah Karaduman’ın Yeni Gözdesi…

Yeni Projelere Yelken Açtılar

Küslükten sonra Aleyna Tilki, yeni projeleri için başka bir aranjörle çalışmaya başlamış ve yaz için şarkı hazırlıklarına girmişti. Bu süreçte iki proje çıkaran Emrah Karaduman ise uzun zamandır  sessizliğini koruyordu. Ancak ikiliden dün hayranlarını şaşırtacak paylaşımlar geldi. Birbirlerini sosyal medya hesaplarından paylaşan ikili “Yeniden birlikteler mi?” sorusunu da akıllara düşürdü.

Aleyna Tilki Kimdir?

Aleyna Tilki ve Emrah Karaduman Barıştı Mı?

Emrah Karaduman‘ın dün hikayelerinde Aleyna Tilki’yi paylaşması akıllara soru işareti düşürmüştü. Konu hakkında bir açıklama yapmayan Karaduman ve Tilki bugün gündüz saatlerinde kameralara yakalandılar. Sorulardan kaçmayı başaramayan ikili “Barıştınız mı?” sorusuna yanıt verdi. Tilki “Küs değildik, değiliz.” cevabını verirken, Karaduman “Küstük şimdi barıştık. Dostunu yakın tut, düşmanını daha da yakın durumu gibi oldu bizimkisi.” yanıtını vererek ikili arasında hala sert rüzgarlar estiğini de sezdirmiş oldu.

Emrah Karaduman Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler