Ana SayfaDizilerGülperi Final Bölümüyle İzleyicinin Yüzünü Güldürecek!

İlgili Postlar

Gülperi Final Bölümüyle İzleyicinin Yüzünü Güldürecek!

Show Tv ekranlarının sevilen dizilerinden Gülperi erken final kararı aldı. Dizinin erken final yapması izleyenlerini üzdü. Gülperi dizisi 30. bölüm 2. son fragmanı yayınlandı. Dizinin final bölümünde, Gülperi ile Kadir’in tekrar bir araya gelmesini isteyen çocuklar onlara bir süpriz hazırlarlar. Gülperi final bölümüyle izleyicinin yüzünü güldürecek!

Cuma Dizileri 2019

Gülperi Final Bölümüyle İzleyicinin Yüzünü Güldürecek!

Gülperi 30. bölüm son fragmanında; Gülperi ile Kadir’i konuşup barışmaları için çocuklar bir yere kilitliyorlar. İkili bundan sonraki hayatlarını beraber yaşamaya karar veriyor. Çocuklarla birlikte mutlu bir aile tablosu çiziyorlar. Yakup ağa ve Fatma hanım konağı kilitleyip memleketlerine geri dönüyorlar.

İşte Gülperi 30. bölüm 2. fragmanı..

GÜLPERİ 29. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU!

Yakup ağa, evdekilere Eyüp’ün kendisini kaçırdığını tehdit ettiğini anlatmaz ve hep birlikte Eyüp’ü hapishaneye ziyarete giderler. Yakup ağa,Fatma ile Kader’in dışarı çıkmasını söyleyerek Eyüp ile baş başa kalır. Oğluna hapislerde çürümesini bir daha çıkamamasını istediğini söyler. Eyüp ise kendinden emin hapisten kurtulacağını söyler. Yakup ağa oğluna ‘Keşke Hasan seni öldürseydi’ dediği zaman Eyüp babasına, öyle dememesini soyunun kendinden süreceğini söyler. Yakup ağa, Ejder’in karısı Fidan’ın hamile olduğunu söylediğinde ise Eyüp gülerek, Fidan’ın karnındaki çocuğun Serdar’dan olduğu gerçeğini söyler.

Yakup, eve gider gitmez Serdar’ı dövdürür ve silahını çekip tam onu öldürecekken Fatma ile Kader ona engel olur. Fidan’la Serdar’ı kapı dışarı ederler. Gülperi, Şeyma ile konuşur ve ona kendisinin de bir anne olduğunu bunu nasıl yaptığının hesabını sorar hatta yalvarır. Artemis, babasına annesi ile konuşup onu Hasan’ın mahkemesinde tanık olarak gitmesine razı edeceğini söyler. Artemis’i de kaybetmek istemeyen Şeyma tanık olmayı kabul eder.

Hasan’ın, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmasına karar verilir. Kadir, Hasan’la gidip eşyalarını alana kadar onu bekleyeceğini söyler. Gülperi ve kızlar, Can’ın 23 nisan gösterisini izlemek üzere okula giderler. Kadir, Hasan’ı beklerken onun bıçaklandığını ve ağır yaralandığını öğrenir. Gülperi, Kadir’i aradığında sesinde bir gariplik olduğunu anlar ve Kadir’in yanına gider. Hasan, ambulansa bindirilirken Gülperi görür.

Gülperi Dizisine Final Kararı! Gülperi 30. Final Bölümü Fragmanı İzle!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler