Ana SayfaÜnlülerİbrahim Karakaş Dilber Ay'ın Kalp Krizinden Ölmediğini Açıkladı

İlgili Postlar

İbrahim Karakaş Dilber Ay’ın Kalp Krizinden Ölmediğini Açıkladı

Sevilen şarkıcı Dilber Ay’dan geçtiğimiz Nisan ayının sonunda üzücü bir haber gelmişti. Aile ziyaretinde apar topar hastaneye kaldırılan Dilber Ay’ın kalp krizi geçirerek yaşam savaşını kazanamamıştı. Dün Düzce’de defnedilen sevilen sanatçının eşi İbrahim Karakaş Dilber Ay’ın kalp krizinden ölmediğini açıkladı.

Kader Mahkumlarının Sesi Olmuştu

Şarkıcı Dilber Ay hayat öyküsü ve güçlü duruşuyla kader mahkumlarının sesi haline gelmişti. Samimiyetiyle yediden yetmiş yediye herkesin gönlüne taht kuran Dilber Ay’ın şarkıları da çok sevilmiş ve bir döneme damgasını vurmuştu. Katıldığı her programda eğlenceli tavrıyla sevenlerini güldüren başarılı sanatçı yirmi senedir hayat arkadaşı olan İbrahim Karakaş için hayatının en büyük mutluluk kaynağı olduğunu söylüyordu.

Dilber Ay Yaşam Savaşını Kazanamadı..

Film Gibi Bir Aşk Hikayesi

Sanatçı Dilber Ay, geçen senelerde İlker Ayrık‘ın sunduğu “Ben Bilmem Eşim Bilir” programına katılmıştı. Programda tanışma hikayelerini anlatan mutlu çift, birbirlerini ilk gördükleri anda aşık olduklarını anlatmıştı. Sonrasın ise aradan çok geçmeden İbrahim Karakaş Dilber Ay’ı ailesiyle tanıştırmış ve çift evlilik kararı almıştı. Evlendikleri andan beri birbirlerine saygı ve sevgiyle yaklaşan çift bu zamana kadar aralarında büyük bir anlaşmazlık yaşamadıklarını iyi bir evliliğin formülünün de bu olduğunu anlatmışlardı.

İlker Ayrık Kimdir?

İbrahim Karakaş Dilber Ay’ın Kalp Krizinden Ölmediğini Açıkladı

Geçtiğimiz gün hayata gözlerini yuman Dilber Ay‘ın ölüm haberi yirmi senelik hayat arkadaşı İbrahim Karakaş’ı derinden yaraladı. Dilber Ay’ın cenazesi dün Düzce’de ailesi ve sevenleriyle birlikte toprağa verildi. Bugün gündüz saatlerinde bir magazin programına telefonla bağlanan İbrahim Karakaş, Dilber Ay’ın ölüm nedenin kalp krizi olmadığını, ölüm nedenin iltihap olduğunu açıkladı. Dilber Ay ayak tırnağını keserken biraz derin kestiğini ve sonrasında iltihap kaptığını söyledi. Ölümüne neden olanda ne yazık ki bu küçük kesikteki iltihapmış. Sevenlerine ve eşine baş sağlığı diliyoruz.

Dilber Ay Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler