Ana SayfaDedikoduHarun Tan Ebru Şallı'ya Mesaj Mı Veriyor?

İlgili Postlar

Harun Tan Ebru Şallı’ya Mesaj Mı Veriyor?

Ebru Şallı’nın eski eşi Harun Tan son dönemlerde yaptıklarıyla kafa karıştırarak “Harun Tan Ebru Şallı’ya mesaj mı veriyor?” sorusu akıllara düştü. Boşanmalarının üzerinden yıllar geçen ve evlilik arifesinde olan Ebru Şallı’nın ilişkisinde Harun Tan yüzünden ilişkisinde gerginlik yaşıyor.

Yürütemediler

10 senedir evli olan Ebru Şallı ve Harun Tan, 2015 senesinde evliliklerini bitirme kararı almıştı. Biten evliliklerine rağmen ikili oğulları Pars için arkadaş kalacaklarını açıklamıştı. Ebru Şallı boşanma sonrasında neden ayrıldıklarını bir röportajında anlatmıştı. 5 senedir aslında hiçbir şeyin yolunda gitmediğini söylemiş ve son 3 senede de aynı evin içerisinde ayrı insanlar gibi olduklarını bu nedenle de artık ayrılma kararı verdiklerini anlatmıştı.

Ebru Şallı Sevgilisi Uğur Akkuş İle Evleniyor Mu?

Boşanma Bitti Rahatız

Evliliğinin sonlarına doğru mutsuz olduğunu dile getiren Ebru Şallı boşanma sürecinde  Uğur Akkuş ile tanışmış ve bir ilişkiye başlamıştı. Boşanmanın ardından nişanlanan çifte evlilik sorusu sorulduğunda Ebru Şallı “Boşanma bitti artık rahatsız” ifadesini kullanmıştı. 1 senedir nişanlı olan çiftin ise bu senin sonlarına doğru evleneceği konuşuluyordu.

Ebru Şallı Kimdir?

Harun Tan Ebru Şallı’ya Mesaj Mı Veriyor?

Harun Tan ve Ebru Şallı oğulları için arkadaş kalmaya karar vermiş ve iletişimde kalmaya devam etmişlerdi. Geçen gün Harun Tan’ın Ebru Şallı’nın fotoğraflarına beğeni yağdırması ikilinin kavga etmesine neden oldu. Nişanlısını çok kıskanan Uğur Akkuş bu arkadaşlığa anlam vermediğini ve Harun Tan’ın davranışının hoş olmadığını dile getirmesi ikili arasında gerginlik yarattı. Bu senenin sonlarına doğru evlenme planları yaptıkları söylenen çiftin aldıkları bu karardan sonra olan bu olay, Harun Tan’ın bu gelişmeye tepki gösterdiğini ve Ebru Şallı’nın evlenmesini istemediği iddiaları gündeme geldi.

Harun Tan Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler