Ana SayfaÜnlülerDemet Akalın Listeleri “Ateş” ledi!

İlgili Postlar

Demet Akalın Listeleri “Ateş” ledi!

Her sene yaza damgasını vuran Demet Akalın’dan bu yaz içinde bomba gibi bir albüm geldi. Müzik listelerinin sıralamasına yeni albümüyle oldukça iddialı bir giriş yapan Demet Akalın Listeleri “Ateş” ledi! İlk klibiyle ekranlarda hayranlarıyla buluşan Demet Akalın bu yazın yine en çok konuşulan ismi olacak gibi duruyor.

Listelerin Yıldızı

Demet Akalın her sene yaz aylarında listelerde birincilik elde ediyor. Büyük bir hayran kitlesine sahip olan Demet Akalın,  10. albümü olan “Rakipsiz” albümüyle kısa zaman içerisinde müzik marketlerin dinlenme listesinde ilk sırada yer alanmış ve uzun süre zirvede kalarak listeleri zorlamıştı. Şarkılarıyla hem gençlerde, hem de yaş grubuna hitap edebilen Demet Akalın her çıkardığı albümle satış rekorları kırıyor.

Demet Akalın, Ateş albümüyle geldi!

Yeni Klip Beğeni Yağmuruna Tutuldu

Demet Akalın, Nisan ayında yeni albümü “Ateş”den “N’apıyorsan Yap” isimli parçaya klip çekti. Kısa zaman içerisinde 4 milyon izleyiciye ulaşan klip hayranları tarafından beğeni yağmuruna tutuldu. Şimdiden eğlence mekanlarının gözdesi haline gelen şarkıyı yazın birçok mekanda duyacağımız tartışmasız bir gerçek.

Demet Akalın Listeleri “Ateş” ledi!

Geçtiğimiz hafta DMC etiketiyle müzik dünyasına giriş yapan “Ateş” müzik piyasasına bomba gibi düştü. Demet Akalın‘ın yeni albümü şimdiden tüm müzik marketlerin en çok dinlenen ve indirilen albümü oldu. Online müzik marketlerinde Azerbaycan, Almanya, İsviçre, Hollanda listelerine de giren albüm büyük önümüzdeki dönemlerde büyük ses getireceğe benziyor. Albümün en duygusal parçalarından biri olan ““Ağlar O Deli” ise henüz klibi çekilmemiş olmasına rağmen 6 gün boyunca YouTube’da trendler listesinde kaldı. Hayranları tarafından yoğun ilgi gören Demet Akalın bu ilgiden ve şarkılarının sevilmesinden çok mutlu olduğunu ifade etti. İkinci klibi  çekimlerine hafta sonu başlayacak olan Akalın klip için “Ağlar O Deli” parçasını seçtiklerini de müjdeledi.

Demet Akalın Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler