Ana SayfaKültür ve SanatMüzikDemet Akalın, Ateş albümüyle geldi!

İlgili Postlar

Demet Akalın, Ateş albümüyle geldi!

Çıkardığı şarkılarıyla dinlenme ve satış rekorları kıran Pop Müziğin parlak ismi Demet akalın, Ateş albümüyle tüm müzik marketlerinde!

Pop müziğin kraliçesi olarak bilinen Demet Akalın, 10 albüm, 3 single, 2 maxi single ile daha önce satış ve dinlenme rekorları kırarken iki yılın ardından Ateş albümüyle sahnelere tekrar çıkıyor. Demet Akalım, 15 farklı şarkıdan oluşan Ateş albümünde giderli tarzının yanı sıra rap ve arabesk tarzda da şarkılar bulunuyor.

Demet Akalın kimdir?

Bir çok yetenekli isim ile çalışan Demet Akalın, Ateş albümünde Ayla Çelik, Cansu Kurtçu, Derya Bedavacı, Ebru Polat, Efe Bahadır, Emirkan,  Gökhan Tepe, Hakkı Yalçın, Murat Güneş, Öze Bade Derinöz, Serdar Aslan, Sıla Gençoğlu, Şebnem Sungur ve Tan Taşçı söz ve besteleri yer alırken düzenlemelerde  Hasan Çicek, Volga Tamöz, Mustafa Ceceli, Okay Barış, Alper Atakan, Gürsel Çelik, Catwork, Erhan Bayrak ve Serkan Ölçer gibi isimlerle başarılı işlere tekrardan imza attı.

Demet Akalın’dan Haktan ile Düet!

Albümünde “Yekten” adındaki şarkısıyla Arabesk kültürüne de giriş yapan Demet Akalın, Haktan ile düet yaptı. Demet Akalın, Ateş albümü hakkında  “Giderli şarkım da var. Yeni nesil gençlerin takip ettiği rapler de var. Arabesk de var. Kısaca herkesin kendisine seçeceği bir şarkı mutlaka var albümde” şeklinde konuştu.

Bir şarkı çalışması da Sıla’dan

Demet Akalın, yeni albümünde “Bizi Buluyor” isimli parçasında Sıla Gençoğlu ile çalışma yaparak şarkı sözlerini ondan alıyor. Sıla ile yaptığı ortak çalışma hakkında Demet Akalın, “Sıla’nın kaleminden çıkan bu şarkı hayatımın en unutulmaz şarkılarından biri oldu. Son anda bu şarkıyı albüme kattığımız için çok mutluyum. Bu şarkıyı Sıla kendi albümünden çıkararak benim albümüme verdi.’’ diyerek şarkının sözlerine hayranlığını paylaştı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler