Ana SayfaKültür ve SanatMüzikDemet Akalın'dan Sigaraya Özendiren Albüm Paylaşımı!

İlgili Postlar

Demet Akalın’dan Sigaraya Özendiren Albüm Paylaşımı!

Ünlü şarkıcı Demet Akalın Ateş albümünün paylaşımını yaparken kendisine yakışmayan bir hareket yaptı! Demet Akalın’dan Sigaraya Özendiren Paylaşım!

Demet Akalın kimdir?

Demet Akalın, Müzik marketlerinde satışa sunduğu yeni albümünün sosyal medyada eğlenceli ve komik paylaşımlarını kendi hesabında #repost etiketiyle birlikte hayranlarıyla paylaşıyor. Sosyal medya’da albüm ile ilgili gelen bir çok espri ve caps bulunurken Demet Akalın yanlış paylaşım yaptı!

Video kısa sürede yayıldı!

Demet Akalın, Cengizhan Sorhun adındaki hayranının yeni albümüyle birlikte çektiği sigara içeren videoyu instagram hesabından hayranlarıyla paylaştı. Ateş adındaki albümünü sigara yakma esprisiyle bağdaştıran hayranının videosu, Demet Akalın’ın albüm reklamı için de kullandığı bu paylaşımlarının izlenmesi kısa süre içerisinde 300 bin izlenme sayısına erişti.

Demet Akalın'dan Sigaraya Özendiren Albüm Paylaşımı
Demet Akalın’dan Sigaraya Özendiren Albüm Paylaşımı

Demet Akalın, bu videoyu paylaşırken atladığı bir konu Albümünün tanıtımı kadar, sigarayı özendirme konusunda da etkili olmasıydı. Video’da bulunan sigara esprisinin getireceği tehlikelerin farkında olmayan Demet Akalın göz önünde bir sanatçı olmasına rağmen yaptığı hareketi fark etmedi.

Demet Akalın, takipçilerinin yaptığı videoyu komik ve eğlenceli bulmuş olsa da sigaraya özendirme davranışında bulunmuş oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler