Ana SayfaDizilerÇarpışma 19. Bölüm İlk Sahne Geldi! Veli İvan'a Meydan Okuyor!

İlgili Postlar

Çarpışma 19. Bölüm İlk Sahne Geldi! Veli İvan’a Meydan Okuyor!

Show Tv ekranlarının en çok izlenen dizilerinden Çarpışma 18. son bölümü ile ekranlara geldi. Cemre, babasının gözleri önünde intihar etmesinden dolayı şok içerisindedir. Kadir, Haydar’dan İvan’ın kendisini infaz etmek için geldiğini öğreniyor. Cansız, Kadir’i Zarif olarak arayıp ona dikkatli olmasını istiyor. İvan aynı zamanda Veli’yi de öldürmek için gelmiştir. İvan’la karşı karşıya gelen Veli, İvan’a meydan okuyor.

Perşembe Dizileri 2019

Veli İvan’a Meydan Okuyor!

Çarpışma 19. bölüm ilk sahne yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde, Veli, İvan ile karşı karşıya geliyor ve ona ölmeden önce göreceği son kişi olacağını söylüyor. Veli, ona kurşunla öldürmeyeceğini, onu toprağa gömeceğini söylüyor. İvan ise Veli’ye ne yaptığını soruyor. Veli son toprağı üzerine attığında öğreneceğini söylüyor. O sırada Zeynep Veli’yi arıyor. İvan ona telefonu açmasını istiyor. Veli ise kemiklerini kırmadan o telefonu açmayacağını söylüyor.

Çarpışma 19. bölüm fragmanı..

ÇARPIŞMA 18. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU!

Cansız, İvan’ın Veli’yi amaya geldiğini zannederken Kadir’i de öldürmek istediğini öğrenince ona bulaşmamasını söyler. İvan bir de kasap ister ikisini öldürüp paketlemek için. Haydar müdür Kadir’i tek başına çıkmaması konusunda uyarır. Kadir, Zeynep’in Selim’in şikayeti ile zimmetine para geçirmek suçundan tutuklandığını öğrenir.

Belma, hastanede Selim’in öldüğünü öğrenir. Selim’den kurtulduğu için çok sevinen Demir ve Belma’nin ilk işi Selim’in vasiyeti olur. Demir, Cemre’yi arayıp, babasının Zeynep’i hapse girdirmek için yaptığı oyunu söyler. Ona, Zeynep’i kurtarmanın kendi elinde olduğunu karşılığında ise babasının vasiyetini işaret eder. Cemre, Demir’i arayıp, Belma’ya babasının evli olduğu tarihten itibaren edinilen malların yarısını vereceğini ama karşılığında Zeynep’i kurtarmasını kabul eder.

Kadir, Zeynep’i hapishaneye girmesinde Veli’nin parmağı olduğunu öğrenir. Cemre, Demir’den Zeynep’i kurtaracak delilleri alır ama o deliller tek başına yeterli değildir. Kadir, Veli’den Zeynep’i kurtarması konusunda ailesini öldüren ismi vereceğini söyleyince Veli, Selim’in ıslak imzalı evrakları ve bankada çalışan adamının isminin bulunduğu dosyayı Kadir’e teslim ederek sözünü tuttuğunu söyler.

Zeynep, serbest kalır. Cemre, Kerem, Zeynep ve Kadir’in bulunduğu aracın altına İvan bomba yerleştirir. İvan, Cansız’la birlikte pusuda beklerler. Kadir, peşinden takip eden aracı son anda fark eder etmez üstlerine kurşun yağmaya başlar. Adamlar gider ama Kadir, arabanın altında bomba olduğunu anlar.

Çarpışma 18. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Kadir Zeynep’i Hapisten Kurtarabilecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler