Ana SayfaDizilerLeke 2. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Ameliyat Parasının Çalındığını Duyan Murat Yıkılıyor!

İlgili Postlar

Leke 2. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Ameliyat Parasının Çalındığını Duyan Murat Yıkılıyor!

Kanal D ekranlarının yeni dizisi Leke büyük ilgi görmeyi başardı. Dizinin 2. yeni bölümü 23 nisan salı akşamı izleyicileri ile buluşacak. Tek amacı kardeşinin ameliyatını yaptırıp onun duymasını sağlamak olan Yasemin, birden kendisini bir fuğuş çetesinin içinde bulur. Patronu Serpil’in karanlık işlerinden habersiz ondan borç para almıştır ama parayı da olay sırasında kaybetmiştir. Yasemin kardeşine ameliyat parasının çalındığını söylüyor. Ameliyat parasının çalındığını duyan Murat yıkılıyor.

Salı Dizileri 2019

Ameliyat Parasının Çalındığını Duyan Murat Yıkılıyor!

Leke 2. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Birkan, ablası Serpil’e onu işe göndermemesini istiyor. Şirin’in telefonunu vermek için gittiği yatta içinde kardeşinin ameliyat parası olan çantasını unutan Yasemin, kardeşine durumu anlatıyor. Çanta ile paralar Birkan’ın elindedir. Yasemin ile ilgilendiğini düşünen Serpil kardeşi Birkan’a, ‘o kız sana üç gömlek büyük’ ve onun beyaz atlı prensini beklediğini söylüyor.

İşte Leke 2. bölüm 2. fragmanı..

LEKE DİZİSİ 1. BÖLÜM ÖZETİ!

Cem’in çalıştığı şirketin tanıtım organizasyonunda görevli olan Yasemin’i, Cem gibi Ceo yardımcısı olan Mehmet gözüne kestirir. Mehmet, Yasemin’i odasına çağırır. Mehmet, Yasemin’e içki ikram edip ne kadar para istediğini sorar. Yasemin kapıdan dışarı çıkmaya çalışır ama Mehmet kolundan tutup içeri çekerek ona saldırır.

Cem, gelir ve Yasemin’in şikayetinden vazgeçmesi için 50 bin lira teklif eder. Yasemin eve gider ve şikayetten vazgeçer. Cem kamera kayıtlarından Mehmet’in Yasemin’ini yerlerde sürüklediğini görür. Mehmet’den Yasemin’den özür dilemesini ister.

Yasemin, Şirin’in şirkette ne iş yaptığından habersizdir. Serpil, Şirin’e Yasemin’in evinden ayrılması konusunda onu uyarır. Yasemin’in kardeşinin ameliyatı için gerekli parayı duyunca Şirin’den kendi yaptığı işi ona önermesini ister ama Şirin Yasemin’in bunu kabul etmeyeceğini söyler.

Şirin, bekarlığa veda partisine giderken telefonunu evde unuttuğunu anlar. Yasemin ise Serpil’den 50 bin lira borç almıştır ve onun mutluluğu içindedir. Şirin telefonunu bir yata getirmesini ister. Yasemin Şirin’den önce oraya varır. Şirin’i bulmak için yata girdiğinde yat hareket eder. Partide bir genç kız uyuşturucudan hayatını kaybeder. Yasemin, suçsuz yere karakola götürülür ve kendini polislere inandıramaz.

Leke 2. Bölüm Fragmanı İzle! Yasemin Başına Gelen Büyük Beladan Kurtulabilecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler