Ana SayfaKimdirDemet Akalın kimdir?

İlgili Postlar

Demet Akalın kimdir?

2012’de Okan Kurt ile evlenen Demet Akalın evine haciz gelmesi ile tekrar gündemde. Haciz olayının ardından Demet Akalın’ın yakın çevresi, ikilinin anlaşmalı olarak 2 dk evliliklerini noktaladılar. Peki Demet Akalın kimdir? Demet Akalın nerede ve ne zaman dünyaya geldi, müzik hayatına nasıl adım attı, önceden ne iş yapıyordu? Demet Akalın’ın kariyeri ve özel hayatına dair merak edilen her şey haberimizde…
Bugün Doğan Ünlüler

Demet Akalın nerede doğdu?Demet Akalın aslen nereli? Demet Akalın kaç yaşında? Demet Akalın hangi burç?

Ünlü pop şarkıcısı Demet Akalın 23 nisan 1972 yılında Gölcük’de doğdu. Sanatçı aslen Kocaeli’lidir. Akalın şuan 46 yaşında ve boğa burcudur.

Kocaelili Ünlüler

Demet Akalın kimdir?

Eski model Şimdilerin sevilen pop şarkısı Demet Akalın, 23 Nisan 1972 yılında Kocaeli Gölcük’de dünyaya geldi. ilköğretim ve lise öğrenimini Gölcük’te tamamladı. İlkokul yıllarında gazeteci ya da öğretmen olma hayalleri kuruyordu. O dönemlerde üniversite sınavı kartları günümüze oranla daha zor olduğu için üniversite hayalleri suya düştü. Ne yapacağını düşünmeye başladığında annesinin desteği ile Yaşar Alptekin’in mankenlik kursuna kayıt oldu.

1990 yılında Mayo Güzeli seçildi. Sonrasında Neşe Erberk Ajans’ta mankenlik yapmaya başladı. O dönemlerin gözde mankenlerinden biri iken bir anda sesinin güzel olduğunu fark ederek mankenliğin zirvesini yaşarken şarkı söylemeye karar verdi.

Demet Akalın Müzik Kariyeri

Büyük gazinolarda en iyi sanatçıların kadrosunda yer almaya başladı. Müzik alanında her şey yolunda giderken bir de albüm çıkarmaya karar verdi ve ilk albümü “Sebebim” i çıkardı. Albüm iyi bir çıkış yakalayınca artık mankenliği bıraktı ve sahnelerde olmaya başladı. Birçok başarılı albüm çalışmasına imza attı, birçok filmde ve bazı televizyon dizilerinde konuk oyuncu olarak rol aldı.

Demet Akalın evlilikleri

İlk evliğini Oğuz Kayhan ile Temmuz 2006 yılında gerçekleştirdi. Ancak, mutlu olamadı ve 3 ay sonra boşandı. İkinci evliliğini de Önder Bekensir ile 22 Ocak 2010 tarihinde yaptı. Yine aradığı mutluluğu bulamadı ve 27 Temmuz 2010 tarihinde boşandı.

Boşandıktan 2 Ay Sonra Barışan Demet Akalın İle Okan Kurt!

Son olarak 23 Nisan 2012 yılında Okan Kurt ile evlendi. Sonunda aradığı mutluluğu yakaladı ve bir de Hira isimli kız çocuğu dünyaya getirdi. Aradığı mutlulu tam yakaladı diyecektik 6 yıllık evliliklerini sonlandırdılar.

Demet Akalın’ın albümler

1996 – Sebebim

2003 – Unuttum

2004 – Banane

2006 – Kusursuz 19

2008 – Dans Et

2010 – Zirve

2012 – Giderli 16

2014 – Rekor

2015 – Pırlanta

Demet Akalın’ın rol aldığı dizi ve filmler

1992 – Günlerden Pazar, (TV Filmi)

1994 – Sensiz Olmaz (TV Filmi)

1994 – Tele Anahtar (TV Filmi)

1998 – Sibel (dizi)

2004 – Avrupa Yakası 5. Sezon (Konuk Oyuncu)(dizi)

2010 – Evlilik Hayatı (Televizyon program?)

2011 – Yıldız Masalı (dizi)

2014 – Arkadaşım Hoşgeldin (Kendisi) (Tv Programı)

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

4 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler