Ana SayfaÜnlüler20 Yıllık İmajını Değiştirdi!

İlgili Postlar

20 Yıllık İmajını Değiştirdi!

Sanatseverlerin çok yoğun ilgisi ile devam eden 3. Uluslararası Sanat Festivali ünlü isimleri konuk etmeye devam ediyor. Sahnede gösterdiği performans ile birçok kişinin gönlünde taht kuran Zeynep Mansur, festivale konuk olarak tuval başına geçti. Tuval başına geçmesi kadar dikkat çekici bir detay Zeynep Mansur yeni imaj çalışmasıydı.

Türkiye’de sanatın geniş kitleler tarafından sevilmesini ve gelişmesini sağlamak amacıyla Bilkent Center’da düzenlenen 3. Uluslararası Bilkent Sanat Festivali’ni ziyaret eden Zeynep Mansur, resim yapmaya başladığını iletti. Yeni imajıyla dikkatleri üzerine çeken Mansur, “Sezen Aksu şarkılarının yer aldığı bir konser projesiyle sevenlerimin karşısında olacağım. Bu proje için 20 yıllık saçlarımı değiştirdim. Radikal bir karar oldu ama yeni saçıma çok alıştım” dedi.

Zeynep Mansur İle Keyifli Sohbet!

Festivale Yoğun İlgi Akışı Var

5 Mayıs 2019 tarihine kadar devam edecek 3. Uluslararası Sanat Festivali, doyurucu programıyla sanat tutkunlarıyla kucaklaşıyor. Atölye çalışmalarından özel performanslara, müzik dinletilerinden dans gösterilerine kadar birçok farklı etkinlik sanatseverlerle bir araya geliyor. Ukrayna, İspanya, Kuveyt, Yunanistan, Umman, İran, Makedonya, Gürcistan gibi dünyanın pek çok farklı ülkesinden sanatçıların yer aldığı festivale sanatseverlerin ilgisi ise oldukça yoğun.

“Radikal Bir Karar Oldu”

Festivalde sanatçı dostlarını ziyaret eden ünlü sanatçı Zeynep Mansur da tuval başına geçti. Sanatçı dostlarının sayesinde resim yapmaya başladığını ve her geçen gün bu alanda kendini geliştirdiğini ifade eden Mansur, “Ailem Ankara’da yaşıyor ve buraya sık sık geliyorum. Son olarak sanat festivali yapıldığı haberi alınca yoğun iş temposundan fırsat yaratıp geldim. Gençliğimi yaşadığım bu şehirde sanatın değer gördüğüne şahit olmak beni son derece mutlu ediyor. Sezen Aksu şarkılarının yer aldığı bir konser programı hazırladım. Ramazan’dan sonra İstanbul, Ankara ve İzmir’in içinde yer alacağı konser serisi başlayacak. Bu proje için 20 yıllık saçlarımı değiştirdim. Kendimle ilgili yenilik yapmak istiyordum. 20 yıldır sarışındım. Yeni imajımla sahneye çıktığımda insanlar çok şaşırdı ve çok beğendi. Beğenmedim diyenle karşılaşmadım. Yeni saçıma kendimde çok alıştım. Radikal bir karar oldu ama çok memnunum” ifadelerini kullandı.

Zeynep Mansur yeni imaj çalışması

20 yıldır sarışın olan Zeynep Mansur yeni imaj çalışması ile bambaşka bir görünüme sahip oldu.

Zeynep Mansur yeni imaj
Zeynep Mansur yeni imaj

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler