Ana SayfaDedikoduDidem Soydan, İç Çamaşırıyla Ev Halini Paylaştı!

İlgili Postlar

Didem Soydan, İç Çamaşırıyla Ev Halini Paylaştı!

Sosyal medyada paylaştığı Cesur paylaşımlarıyla sık sık gündemde yer alan ünlü model Didem Soydan, bu defa ev halini takipçileri için paylaştı, detaylar Haberimizde..

Didem Soydan’dan takipçisine alkışlanacak jest

Didem Soydan, İç Çamaşırıyla Ev Halini Paylaştı!

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ve yaptığı paylaşımlar ile adından sık sık söz ettiren güzel model Didem Soydan, bu defa evindeyken  paylaştığı sütyenli fotoğrafıyla yine sosyal medyada bomba etkisi yaratmayı başardı.

Didem Soydan kimdir?

Didem Soysal Ev Halini Paylaştı!

Güzelliği ile herkesin dikkatini üzerine çeken Ünlü model Didem Soydan, yaptığı her sosyal medya paylaşım,  veya attığı her tweet’in takipçisi var ve gündeme geliyor neticesinde de konuşuluyor. Özellikle Instagram sayfası üzerinden paylaşımları tercih eden yıldız model Didem Soydan her defasında takipçilerini kendine hayran bırakmayı başarıyor. Bazende hakkında yazılan eleştirilere de cevap veren ünlü model, bazı zamanlarda bu paylaşımlarını yoruma kapatıyor. Ünlü model Didem Soydan bu defa sütyenli ev halini takipçileri için paylaştı.

“Acaba Asansör Akımı Tekrar mı Geliyor?”

Kısa Sosyal medya hesabı üzerinden siyah elbiseli cesur fotoğrafını takipçileriyle paylaşan ünlü güzel Didem Soydan, takipçilerinden tarafından çok beğenilmişti. Didem Soydan’ın fotoğrafını kendi Instagram hesabından paylaşan bir takipçisi, “Acaba asansör akımı tekrar mı geliyor?” yorumunu yapmış, başka takipçisi ise, “Didem hanım kadın deyince akla ilk gelen nadir isimlerdensiniz” ifadeleriyle hoş bir yorum yaptığı görülmüştü.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler