Ana SayfaDizilerYasak Elma 44. Bölüm Fragmanları Geldi! Ender'e Ağır Şok!

İlgili Postlar

Yasak Elma 44. Bölüm Fragmanları Geldi! Ender’e Ağır Şok!

Fox Tv ekranlarının sevilerek izlenen dizilerinden Yasak Elma 44. yeni bölümü ile 6 mayıs pazartesi akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yeni bölümünde, Halit Yıldız’ı terk ediyor. Yıldız, Halit’e kendisini hiç mi sevmediğini sorduğunda çocuklarını daha çok sevdiğini söyler. Diğer yandan Ender’in yıllar önce terk ettiği oğlu şirkette çalışmaya başlıyor. Yasak Elma 44. bölüm fragmanı yayınlandı. Ender’e ağır şok Kaya’dan geliyor.

Pazartesi Dizileri 2019

Ender’e Ağır Şok!

Yasak Elma dizisinin yayınlanan on fragmanında; Caner’le Ender, Yıldız’ın yeni bir plan yapmış olacağından şüpheleniyor. Ender, Kaya’nın evine gidiyor. Kaya kapıyı bornozuyla açıyor ve yanında da güzel bir kadın vardır.

YASAK ELMA 43. BÖLÜM ÖZETİ!

Erim’in Mustafa tarafından vurulmasından en büyük zararı Yıldız görüyor. Ender, oğlunun vurulduğu haberini alır almaz hastaneye koşuyor. Ender, Yıldız’ın babası tarafından oğlunun vurulduğunu öğrenince deliye dönüyor. Ender, Yıldız’ı hastanede görünce üzerine yürüyor ve  onu kovuyor.

Yıldız, Zeynep’i arayıp Erim’in babası tarafından vurulduğunu çok zor durumda olduğunu anlatıyor. Zerrin’de hastaneye gidiyor ama onun derdi Alihan’dır. Zeynep’in ailesinin Alihan’a da bir zarar vermesinden korkan Zerrin, Alihan’a Zeynep’in iyi bir kız olduğunu ama ailesinin tehlikeli olduğunu söyler. Zeynep onları duyar.

Erim’e kan lazım oluyor. Kaya’nın kan grubu tuttuğu için Erim’e kanı Kaya veriyor. Erim’in dalağı alınıyor. Ameliyattan çıktıktan sonra hiçbir şey hatırlamayan Erim’e, Ender’le Halit, Yıldız’ın babası tarafından vurulduğunu anlatıyorlar. Erim, yine aynı şeyleri yaşamaktan korktuğu için hastaneden çıkınca eve dönmek istemez.

Yıldız, çok zor durumdadır ve tüm aile onu dışlamaya başlar. Yıldız, annesini Bursa’ya gitmek üzere yolcu eder. Ama Zeynep, annesine hala dargındır ve onu yolcu etmeye bile gitmez. Zehra ile Caner ilişkisi gizli bir şekilde devam ediyor. Kimseye belli etmemeye çalışsalar da birbirlerini kıskanmaya başlıyorlar.

Erim, annesinin ve babasının yanında olmasını istiyor. Bunun üzerine eve gelen Halit, Erim’in eve gelmek istemediğini kendisinin de Ender’in evinde oğlunun yanında kalacağını Yıldız’a söylüyor. Bu arada Yıldız’ın da eşyalarını toplamasını ve ondan boşanacağını söylüyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler