Ana SayfaDizilerKardeş Çocukları 15. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Umay'la Ümran Cemal'den Kurtulabilecek Mi?

İlgili Postlar

Kardeş Çocukları 15. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Umay’la Ümran Cemal’den Kurtulabilecek Mi?

Star Tv ekranlarının en çok izlenen dizilerinden Kardeş Çocukları 14. son bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin son bölümünde; Yıldırım, çocuğunun yaşayıp yaşamadığını öğrenmeye çalışırken bulduğu kişiden Ümmü’nün çocuğunu aldırmadığını öğreniyor. Umay’la Ümran, Cemal’in elindeki kozları almak için bir plan yapıyorlar. Ama Cemal, ikisini de kıskıvrak yakalıyor ve Umay’ın kafasına silah dayıyor. Umay’la Ümran Cemal’den kurtulabilecek mi?

Pazar Dizileri 2019

Umay’la Ümran Cemal’den Kurtulabilecek Mi?

Kardeş Çocukları 15. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ümran, Cemal’in yanına gittiğinde öldüresiye dayak yer ve kapıya atılır. Zorlukla evin önüne kadar gelir. Hayat, annesini yaralı bir şekilde bulur ve hemen Yıldırım’la birlikte hastaneye kaldırılır. Ümran, polislere kapkaççıların saldırısına uğradığını söyler. Ama Yıldırım onun yalan söylediğini anlar.

KARDEŞ ÇOCUKLARI 14. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Neşat, çıkan haberlerden sonra kalbinden rahatsızlanır ve hastaneye kaldırılır.Umay, Yıldırım ile aralarında çıkan haberler için bir basın toplantısı yapar ve o fotoğrafların fotomontaj olduğunu söyler. Yıldırım’la ise kocasının hastalığını konuştuğunu söyler.

Umay, Reşat’tan tüm mal varlığını kendi üstüne geçirmesini ister. Reşat bunu kabul etmez ve Yıldırım’a gidip Umay’ın kendisini bitirdiğini ne biliyorsa söylemesi için yalvarır. Ama Yıldırım, bir şey bilmediğini söyler.

Yıldırım, Umay’ın kürtaj olduğunu söylediği doktorun yanında çalışan ebeyi bulur. Önce konuşmak istemez yinede Yıldırım kartını bırakır. Kadın Yıldırım’ı arayıp yanına çağırır. Ebe hemşire, Ümmü’nün bebeği aldırmadan cani doktorun elinden kurtulup gittiğini söyler.

Reşat’ı görmek için hastaneye Cansel gelir. Reşat, basına o bilgileri onun verdiğini bildiğini ve onunla bir daha görüşmek istemediğini söyler. Hastaneden çıktıktan sonra Cansal’i arayıp eşyalarını hazırlamasını ve evi boşaltmasını ister. Bu arada Umay, Cansel’in evini bulur ve yanına gider. Orada telefonunu unutur. Cansel, hemen Umay’ın telefonunun şifresini kırdırıp Hayal’e babasının gerçek yüzünü görmesi için yazdığı adrese gitmesini mesaj olarak atar.

Hayal, o eve gider ve Cansal’le babasını samimi bir şekilde görür. Ümran, Cemal’le görüşüp onunla uzaklara gitmeyi kabul ettiğini söyler. Ama Umay’a şifreyi ve kozları verip, her şeyi arkada bırakıp gitmek istediğini söyler. Cemal onu Karalar köyüne götürür. Kozları gömdüğü yerden çıkarır. Umay’da köye gider. İki kardeş kömürlükte buluşurlar. Umay, tüm kozları yırtıp atar ama Cemal’e yakalanırlar. Cemal, silahını Umay’a doğrultur.

 Kardeş Çocukları 14. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Cemal Umay’ı Öldürecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler