Ana SayfaDizilerÇukur 2. Sezon 31. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Cumali Öbür Hainin Kim...

İlgili Postlar

Çukur 2. Sezon 31. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Cumali Öbür Hainin Kim Olduğunu Öğreniyor!

Show Tv ekranlarının fenomen dizisi Çukur 2. Sezon 31. yeni bölümü ile 6 mayıs pazartesi akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yeni bölümünde; Yamaç, öldürdüğünü zannettiği Yücel’in ölmemiş olduğunu Aliço’nun onu uyarması ile öğreniyor. Aliço, kendisini diğer binaya atıyor. Çukur dizisinin yeni bölümünde, Cumali öbür hainin kim olduğunu öğreniyor.

Pazartesi Dizileri 2019

Cumali Öbür Hainin Kim Olduğunu Öğreniyor!

Çukur 2. sezon 31. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Celasun, Akşın’ın intikamını almak için sabırsızlanıyor. Yamaç onu intikam için acele etmemesi konusunda uyarıyor. Cumali ise her yerde Yücel’i arıyor. Yücel ise Uluç’un yanında. Cumali, tek hainin Yücel olmadığını, diğer hainin ise Uluç Reis olduğunu öğreniyor. Sultan’da Meliha’nın yanına gidip onun İdris’le yıllar önce yaşadıklarının ucu bugün evlatlarına değdiğini bu meselenin artık kendinin de meselesi olduğunu söylüyor.

İşte Çukur 2. sezon 31. bölüm 2. fragmanı..

ÇUKUR 2. SEZON 30. BÖLÜM ÖZETİ!

Sena’nın mezarının başında yalnız bıraktığı Akşın’ı Karaca, döndüğü zaman bulamaz. Ama Sena’nın mezarının üzerinde bir zarf bulur. Yücel, Akşın’ı alarak arabasına bindirir. Arabada Akşın’a yüzündeki yara izi olmasa gerçekten melek gibi görüneceğini söyler.

Karaca, Sena’nın mezarının üzerinde bulduğu zarfı alarak kahveye gider ve Yamaç’a verir. Akşın’ı kaybettiğini söyler. Yamaç, korku içerisinde zarfı açar ve zarfın içindeki yazanları okuyunca Akşın’ın da Yücel tarafından kaçırıldığını anlar. Celasun, Akşun’ın kaçırıldığını öğrenir öğrenmez koşarak kahveye Yamaç’ın yanına gelir. Yamaç, onu görünce ayağa kalkar. Celasun korku dolu gözlerle Yamaç’a bakar.

İdris’ten de Yücel ismini duyan Yamaç, kahvedeki her şeyi kırıp dökmeye başlar. Kahvenin tüm camlarını aşağı indirir. Yücel, Akşın’ı öldürür ve melek kanatları çizilmiş bir resmin ortasına ölüsünü koyar. Aliço, Akşın’ın ölmüş olduğunu görür ve İdris’i alarak oraya götürür. İdris, Akşın’ın ölüsünün başında gözyaşı döker. Daha sonra Celasun’da oraya gelir ve Akşın’ı kucağına alarak derin üzüntü içine girer.

Akşın’ın cenazesi defnedilir. Yamaç, Aliço’nun garip hallerinden şüphelenir ve onu takip eder. Aliço, mezarlıktan çıkar ve Yücel’in yanına gider. Yamaç, Yücel’in Aliço’ya silah doğrulttuğu sırada oraya gelir ve Yücel’i vurur.

 Çukur 2. Sezon 31. Bölüm Fragmanı İzle! Yücel Aliço’yu Öldürecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler