Ana SayfaDizilerÇukur 2. Sezon 31. Bölüm Fragmanı İzle! Yücel Aliço'yu Öldürecek Mi?

İlgili Postlar

Çukur 2. Sezon 31. Bölüm Fragmanı İzle! Yücel Aliço’yu Öldürecek Mi?

Show Tv ekranlarının fenomen dizisi Çukur sezon finali için son 4 bölüm kaldı. Çukur 2. sezon 31. yeni bölümü 6 mayıs pazartesi günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde Yamaç’ın vurduğu Yücel’in ölmediğini Aliço son anda fark edip Yamaç’ı uyarıyor. Ama kendisi ölümle burun buruna geliyor. Yücel Aliço’yu öldürecek mi?

Pazartesi Dizileri 2019

Yücel Aliço’yu Öldürecek Mi?

Çukur 2. Sezon 31. Bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Yamaç’ın vurduğu Yücel, silahını alıp doğrulttuğunu gören Aliço, arkasını dönüp giden Yamaç’ı uyarır. Aliço, kendisini diğer binaya atar ama o sırada Yücel’in silahı ateşlenir. Koçovalılar’a yeni bir düşman daha geliyor.

İşte Çukur 2. Sezon 31. bölüm fragmanı..

ÇUKUR 2. SEZON 30. BÖLÜM ÖZETİ!

Karaca, Sena’nın mezarının başında yalnız bıraktığı Akşın’ı döndüğü zaman bulamaz. Ama Sena’nın mezarında bir zarf bulur. Yücel, Akşın’ı arabasına bindirip götürürken, yüzündeki yara olmasa melek gibi göründüğünü söyler.

Karaca, elindeki zarfla koşarak kahveye gider ve Akşın’ın kaçırıldığını Yamaç’la Selim’e verir. Yamaç’ın gözü Karaca’nın elindeki siyah zarfa takılır. Yamaç, zarfı eline aldığında, Yamaç, büyük bir endişe içinde zarfı açar. Zarfın içinde, ‘ Bakalım bu süre zarfında daha kaç kişi kaybedeceksin. Daha da önemlisi dayanabilecek misin?’ yazar. Yamaç iyice deliye döner.

Celasun, Akşın’ın kaçırıldığını öğrenir ve Meke ile birlikte koşarak kahveye Yamaç’ın yanına koşar. Celasun’u gören Yamaç, ayağa kalkar ve korku dolu gözlerle bakan Celasun’a ne diyeceğini bilemez. İdris’ten de Yücel’in ismini duyan Yamaç kahvede eline ne geçerse savurur ve kahveyi dağıtır. Yücel, Akşın’ın ölüsünü melek kanatlarını çizilmiş bir resmin ortasına koyar. Aliço, İdris’i Akşın’ın ölüsünün bulunduğu yere götürür. Celasun, Akşın’ı kucağına alır gözyaşı döker.

Akşın’ın cenazesi kaldırılır. Mezarlıkta Yamaç, Aliço’nun garip hallerinden şüphelenir ve onu takip eder. Yücel daha evvel Aliço’ya çok iyi birisi olduğunu Koçovalılar’ı bırakıp kendisi ile birlikte gelmesini söylemiştir. Aliço’yu takip eden Yamaç, Yücel’in Aliço’ya silah doğrulttuğu sırada oraya gelir ve Yücel’i vurur. Yamaç, Yücel’i öldürdüğünü zanneder ama Yücel, son anda gözlerini açar.

Çukur 2.Sezon 31.Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Yamaç Sena’nın Ve Akşın’ın İntikamını Alıyor Mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler