Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 32. Bölüm Fragmanı Geldi! Seher Çocuğunu Demir'e Kakalayacak!

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 32. Bölüm Fragmanı Geldi! Seher Çocuğunu Demir’e Kakalayacak!

Atv ekranlarının en çok izlenen bomba dizilerinden Bir Zamanlar Çukurova 32. yeni bölümü ile 9 mayıs perşembe günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümü izleyenleri ekranlara kilitleyecek. Gaffur’dan hamile kalan Seher, Demir’in sarhoş olup sızmasından istifade edip yatağına girmişti. Yeni bölümde çocuğuna beylerden baba buldum diye sevinecek. Seher çocuğunu Demir’e kakalayacak.

Perşembe Dizileri 2019

Seher Çocuğunu Demir’e Kakalayacak!

Bir Zamanlar Çukurova 32. bölüm fragmanında; Demir, annesine Züleyha’ya nasıl böyle bir şey yapabileceğini söylüyor. Seher ise kendi kendine çocuğuna beylerden baba bulduğu için seviniyor. Hünkar ve Fekeli bir düğünde nikah şahidi oluyorlar. Ercüment, birine saldırıyor kadının çığlıklarını Yılmaz duyuyor.

İşte Bir Zamanlar Çukurova 32. bölüm fragmanı..

https://twitter.com/i/status/1124389479651868672

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 31. BÖLÜM ÖZETİ!

Demir, Yılmaz’ın Cengaver’in fabrika hisselerini aldığını öğrenince deliye döner. Züleyha, çocuğu için beşik alır. Bunu gören Demir, Adnan’ın eve şimdilik dönmeyeceğini, döndüğü zaman tüm eşyasının onunla birlikte geleceğini söyler. Züleyha, sinir krizi geçirip her şeyi kırıp döker.

Demir, Züleyha ile birlikte Adnan’ı görmeye gider. Züleyha oğlundan ayrılmak istemez. Dönüşte Demir, Züleyha’ya Yılmaz’ın derdinin kendisiyle olduğunu söyler. Onu sevmediğini sevseydi onun gözlerine bakıp onu bırakamayacağını söyler.

Saniye Gaffur’la Seher arasında bir şeyler olduğundan şüphelenir. İkisini konuşurken görür ve Seher’le büyük bir kavgaya tutuşur. Hünkar hanımın müdahalesi ile onları ayırır. Bu arada Seher’in midesi bulanmaya başlar.

Bu arada Şermin’e bir tebligat gelir. Demir, şimdiye kadar ona verdiği tüm paraları faiziyle almak için dava açmıştır. Rakamın tam 700 bin lira olduğunu öğrenen Şermin eline baltayı alıp Hünkar’ın karşısına çıkar. Daha sonra Yılmaz’ın yanına gidip onunla konuşur. Yılmaz’da kızının okul masrafını karşılayacağını söyler.

Demir, Cengaver’in yanına giderek neden böyle bir şey yaptığını sorar. O da kırk yıllık dostluklarından sonra kendisine inanmayıp rencide ettiği için der. Çukurova’ya o dedikoduyu ise eşinin değil, Demir’in yengesi Naime hanımın yaydığını söyler.

Ercüment, Demir’le bağ evine gitmek ister. Hünkar, onların yanına Seher’le bir adamını yardım etmeleri için gönderir. Demir, içkiyi fazla kaçırıp sızar. Ercüment’de pavyona gider. Seher, Demir’in sarhoşluğundan istifade yatağına girer. Demir, uyandığında Seher’ yatağında görür.

Bir Zamanlar Çukurova 32. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Demir Seher’in Tuzağına Düşüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler