Ana SayfaDizilerHercai 9. Bölüm Fragmanı Geldi! Reyhan Ve Miran'dan Saklanan Şok Gerçekler!

İlgili Postlar

Hercai 9. Bölüm Fragmanı Geldi! Reyhan Ve Miran’dan Saklanan Şok Gerçekler!

Atv ekranlarının bomba dizisi Hercai Reytinglerde tüm kategorilerde ilk sırada yer almaya devam ediyor. Hercai 8. son bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde Reyhan, Azat’la evlenmekten son anda vazgeçer ve Hazar onu bir akrabalarının yanına gönderir. Miran,  Reyhan’ın evlenmekten vazgeçtiğini ve konaktan gittiğini öğrenip onu bulur. Hercai 9. bölüm fragmanı geldi. Reyhan ve Miran’dan saklanan şok gerçekler gün yüzüne çıkacak mı?

Cuma Dizileri 2019

Reyhan Ve Miran’dan Saklanan Şok Gerçekler!

Hercai 9. bölüm ilk fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Azize, Miran’in dinlediği masalların gerçek olacağını, Şadoğlu’nun yine bir Şadoğlu’yu yere sermesinden başkasına izin vermeyeceğini söylüyor. Azize, Reyhan’ın aslında bir Şadoğlu olmadığını öğrendiğinde Miran’ın düşmanlığının bitecek olması gerçeğiyle yüzleşiyor. Miran, Reyhan’ı buluyor ama Reyhan onunla dönecek mi?

İşte Hercai 9. bölüm ilk fragmanı..

https://twitter.com/i/status/1124417606331654144

HERCAİ 8. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU!

Reyhan ve Azat’ın evlenmesini aileler istemez. Nasuh, Zehra ile konuşur ve kocasını ikna edip konakta kalmaları için Reyhan üzerinden tehdit eder. Zehra’ya Reyhan’ın bir Şadoğlu olmadığını söyleyeceğini söyler. Hazar, Zehra’ya kızları alıp uzaklara gideceklerini ama Reyhan’ı önceden göndermeleri gerektiğini söyler. Zehra bu teklifi kabul eder ve Reyhan’ı uzak bir yere akrabalarının yanına gönderirler.

Bu arada Gönül, Yaren’den Reyhan’ın evlenmediğini ve Miran’ın onun peşinden gittiğini öğrenir. Tabi Azize’de öğrenir. Azize, kendinden başka kimsenin bilmediği bir sırrı vardır. Miran, aslında bir Hazar’ın oğludur ve onu çocukluktan beri kendi babasını öldürmesi için ona intikam masalları anlatmıştır. Sultan, Azize hanımı Miran’ın annesine yaptığı işkenceleri Miran’a söylemekle tehdit eder.

Sultan, Gönül’le konuşur ve Şadoğlu’larla iş birliğini yaptığını ve kendisini yaraladığını anladığını söyler. Gönül’e tam annesinin kızı olduğunu söylerken, Gönül Reyhan’a Miran’ın karısı olduğunu söylediğini duyan Sultan telaşlanır. Gönül, Miran’ın bu gerçeği öğrendiğinde kendisinden boşanacağı için korkmaya başlar.

Reyhan, Azat’a bir mektup bırakarak uzak akrabalarının yanına gider. Azat mektubu okuduğu zaman deliye döner ama elinden bir şey gelmez. Reyhan, akrabalarının yanında babasının kendisini almasını beklerken kapı çalınır. Kapıyı açtıklarında Miran’ı gören Reyhan çok şaşırır.

 Hercai 8. Bölüm Fragmanı İzle! Reyhan Nereye Gidiyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler