Ana SayfaDizilerGülperi Dizisi Ekranlara Veda Etti! Final Bölümü Özeti!

İlgili Postlar

Gülperi Dizisi Ekranlara Veda Etti! Final Bölümü Özeti!

Show Tv ekranlarının sevilen dizisi 30. son bölümü ile ekran macerası sona erdi. Gülperi dizisi ekranlara veda etti. Dizinin final bölümünde, Hasan yaralı bir şekilde hastaneye kaldırılır ve ameliyata alınır. Gülperi, çılgına döner ve hastaneden bir an olsun ayrılmaz bu arada Can kaybolur. Artemis, annesiyle konuşur ve artık bu savaşa bir son vermesini ister.

Cuma Dizileri 2019

Gülperi Dizisi Ekranlara Veda Etti!

Dizinin son bölümünde; Gülperi, Kadir’in sesinden bir şeylerin ters gittiğini anlar ve Can’ı Artemis’le Bedriye’ye emanet ederek Kadir’in yanına gider. Artemis ve Bedriye 23 nisan gösterilerinden sonra Can’ı bulamazlar. Korkularından önce kimseye söyleyemezler aramaya başlarlar. Can ise Kadir babasını ve annesini gösteri sırasında göremeyince derin bir üzüntüye kapılır çıkıp gitmiştir.

GÜLPERİ 30. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Can şuursuzca çıkar ve yolunu kaybeder. Çocukları dilendiren bir çetenin eline düşer. Bir çok çocuğunda dilendirildi çetede Can dilendirmeye zorlanır. Kadir’in bu durumdan haberi olur. Bedriye ve Artemis ifade verirler Can’ın üzerinde ağaç kostümü olduğunu söylerler. Kadir, Can’ın bulunması için büyük çaba sarf eder. Gülperi’nin henüz haberi yoktur.

Yakup ağa da Can’ın kayıp olduğunu öğrenir ve bütün adamlarına Can’ı bulmaları için talimat verir. Can bir fırsatını bulur ve kendisini tutan adamın telefonundan Gülperi’yi arar. Gülperi, o anda öğrenir ama diğerlerinin bu durumu bilip kendisine söylemediği için öfkelenir. Can’ın aradığı telefonun sinyallerinden yer tespit edilir. Sonunda Can’ı adamların elinden kurtarırlar.

Hasan’da ameliyattan çıkar. Gülperi büyük bir karar verir. Çocuklarını toplayıp İstanbul’dan gideceklerini söyler. Çocuklar gitmek istemez. Şeyma, yol açtığı korkunç olaydan sonra Eyüp’e gider ve artık avukatlığını yapmak istemediğini, Hasan’ın yaralandığını, Can’ın ise kayıp olduğunu söyler. Eyüp çocuklarından haber alınca kendisine haber vermesini ister.

Yakup ağa cezaeviyle görüşür ve Eyüp’ün Taşkıran hapishanesine nakledilir. Çocuklar bir araya gelin Gülperi ile Kadir’i barıştırmak için bir plan yaparlar. İlk planları tutmaz. Ama yaptıkları ikinci planda Kadir’le Gülperi barışır. İkili bir daha ayrılmamak üzere birbirlerine söz verirler.

Gülperi Final Bölümüyle İzleyicinin Yüzünü Güldürecek!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler